FRAGMAN BİTTİ FİLM BAŞLIYOR

Lider Medya Grubu, tarihi bir projeyi daha hayata geçirdi. Yeni logo, stüdyo tasarımları, programlar, jenerikler, ses kalitesi… Her şeyi ile göz alıcı bir televizyon kanalı olan Lider TV, bugün itibariyle yayın hayatına 'merhaba' dedi.

Lider Medya çatısı altında kurulan Antalya ve bölgenin nabzını tutan Lider TV, artık televizyonlarınıza geliyor. Geçtiğimiz mart ayında internet yayıncılığı ile yola çıkan ve bugün itibariyle yayın hayatına uydu üzerinde de devam edecek olan Lider TV, ilkeli ve etkin yayıncılığın gereksinimleri doğrultusunda büyük bir özveri ile çalışmalarına devam edecek.

Lider Gazete, Lider Web Haber, Lider Radyo ile birlikte Lider Medya çatısı altında kurulan Lider TV, geçtiğimiz mart ayında dijital çağın gereksinimleri doğrultusunda yayın hayatına ‘merhaba’ dedi. Antalya ve bölgedeki eksiği gidermek için yola çıkan Lider TV, ilkeli ve etkin yayıncılığın gereksinimleri doğrultusunda büyük bir özveri ile lidertv.com.tr üzerinden internet yayıncılığı ile çalışmalarına devam etti. Çok kısa bir süre bölgedeki en çok takip edilen televizyon kanalı haline gelen Lider TV, izleyicilerine daha kolay ulaşmak ve yayıncılık anlayışına yeni bir soluk getirmek amacıyla bugün itibariyle uydu üzerinden yayın hayatına başladı. Güçlü kadrosu ve yeni yayın akışıyla izleyici karşısına çıkacak olan Lider TV, farklı programlar ve zengin içerikleriyle 24 saat yayın yaparak, Antalya’nın dünyaya açılan penceresi olacak.

FREKANSLARI AYARLAYIN

Son teknoloji ekipmanlar ile yayıncılığın öncü markası haline gelmeyi amaçlayan Lider TV’yi televizyonlarınızdan izlemek için frekans bilgileri şu şekilde; TÜRKSAT 4A, Frekans: 12034, Sembol: 27500, Polarizasyon: V DİKEY, Lider TV D-SMART 107’nci kanalda yayında olacak. Öte yandan lidertv.com.tr internet adresi üzerinden de 7/24 yayına devam edecek olan Lider TV, Lider Gazete ve D-SMART GO mobil uygulamaları üzerinden de seyredilebilecek.

PROGRAM SKALAMIZ

Dijital ve etkin yayıncılığın ilkeleri doğrultusunda yayın hayatına başlayan Lider TV, günümüzde hedef kitlelerin belirlediği içeriklere yöneldi. Genellikle dijital yayıncılık ve güncel içeriklerin yer aldığı program listesi ile yayıncılığa devam edecek Lider TV, son dakika haberciliğini de ekranlarına taşıyor. Lider TV bünyesinde yer alan programlar konu bakımından güncel içeriklerden oluşuyor. Öte yandan Lider TV, Akdeniz Bölgesi’nde faaliyet gösterdiği için bölgedeki kitlelere hitap edebilecek program skalasına önem vermektedir. Turizm, tarım, politika, spor, magazin, sağlık, insan hakları, kadın hakları ve güncel konulardan oluşan içeriklerle izleyicilerine ulaşan Lider TV, öte yandan soft içeriklerle de gün içerisinde izleyicilerine stresten uzaklaşma fırsatı veriyor.

YEŞİLÇAM KUŞAĞI

Tüm bunlarla beraber Lider TV’de Yeşilçam Kuşağı’ndan filmler de izlemek mümkün olacak. Günün stresinin atıldığı ve geçmişle olan bağların hatırlandığı eski Türk filmleri ile hem gelenekler yad edilecek hem de eski yapıtlar bir kez daha hatırlanacak. Lider TV’de izleyici ile buluşacak olan eski Türk filmlerindeki saflık ve temiz toplum mesajlarıyla; Aile yapısı, örf-adet ve gelenekler güçlendirilecek.

LİDER TV’DE NELER VAR?

Güncel ve izleyici odaklı programlarla yayın hayatına güçlü bir şekilde devam edecek olan Lider TV, Sabah’ın ilk saatlerinde Gazeteci Ahmet Demir’in sunumuyla birbirinden önemli gazete manşetlerini ekranlara taşıyor. Fatma Arslan’ın sunumuyla günün en önemli manşetleri Gün Ortası ile karşınıza geliyor. Antalya ve Türkiye’den günün önemli gelişmeleri ve son dakikaları Cansu Oktay’ın sunumuyla hafta içi her gün Lider Ana Haber ile ekranlarınızda yer alıyor. Öte yandan Koray Geçgel’in hazırlayıp sunduğu ekranların vazgeçilmez programı Kale Çizgisi evlerinize konuk oluyor. Gündemin değerlendirildiği Gündem Özel programı ile en çarpıcı gelişmeler, en dikkat çeken yorumlarla ekranlarınıza geliyor. Cansu Oktay moderatörlüğünde gerçekleştirilen Bizim Görüş de ise Antalya’nın en önemli konuları masaya yatırılıyor. Dikkat çeken yorumlarıyla Gazeteci Ahmet Demir ve Gazeteci Mustafa Kozak gündemi değerlendiriyor. Her hafta farklı bir konunun masaya yatırıldığı ve konuklarıyla değerlendirildiği Ahmet Demir'le Dobra Dobra sizlere farklı bir keyif yaşatıyor. Erol Börekçi’nin hazırlayıp sunduğu Yaşamı Tasarlayanlar ile sizin düşüncelerinizi sizin sözcüklerinizle size sunuyor. Siyasetin nabzı her hafta önemli konuklarıyla Turuncu Koltuk’ta atarken, Meltem Oğuzlu’nun hazırlayıp sunduğu İlham Veren Konuşmalar ve Melisa Oral ile Moral Zaman sizlere farklı deneyimler sunuyor. Hafta sonu haberlerini izleyiciyle buluşturan Elif Uzunoğlu ise en güncel son dakika haberleriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Tüm bu programların yanında ise geçmişe ve Yeşilçam’a yolculuk Antalya’nın Yeni Televizyon Kanalı Lider TV’de oluyor.