FORVET TRANSFERİ

Sezonun ilk yarısında golcü futbolcularından beklediği performansı alamayan Antalyaspor'da ana gündem maddesine forvet transferi girdi. Hücuma katkı sağlayacak en az 2 futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Antalyaspor'da öne çıkan isimler Robert Beric, Elkeson de Oliveira Cardoso ve Sinan Gümüş oldu.

Geride kalan 21 haftada 22 gol kaydeden ve Süper Lig'de en az gol atan 3 takımdan birisi olan Antalyaspor'da forvet transferi ana gündem maddesi haline geldi. Admir Mehmedi ve Fernando Lucas Martins'i renklerine bağlayarak transferi başlatan Akrep'te hücuma en az 2 takviye yapılması bekleniyor. Paul Mukairu ve Haji Wright'ın 4'er gol attığı Kırmızı-Beyazlılarda Enzo Crivelli henüz golle tanışamazken, sezonun ilk yarısı hayal kırıklığı olarak tamamlandı.

"İHTİYACIMIZ VAR"

Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi veren Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, "Hücum gücüne etki edecek oyuncu arayışlarımız devam ediyor. GÖrüştüğümüz isimler var. Gelince hep beraber tartışırız, ancak dediğim gibi hücum gücünde birkaç tane futbolcuya ihtiyacımız var" sözlerine yer verdi.

BERIC, ELKESON VE SİNAN GÜMÜŞ

Santrafor ve kanat bölgelerine gol katkısı yapacak transferler yapmayı planlayan Antalyaspor'da 3 isim öne çıkıyor. ABD'nin Chicago Fire FC takımından ayrılarak bonservisini eline alan Robert Beric, son olarak Çin'in Guangzhou FC takımında oynayan Elkeson de Oliveira Cardoso ve Fenerbahçe'de kadro dışında bırakılan Sinan Gümüş en güçlü adaylar olarak dikkat çekiyor. Robert Beric'in transferinin oldukça güçlü bir olasılık olduğu öğrenilirken, Elkeson'un yüksek maaşı, Sinan Gümüş'ün de yüksek bonservisi, transferin önündeki en önemli engel olarak dikkat çekiyor.

MUKAIRU AYRILIYOR

Haji Wright 11, Paul Mukairu da 6 maçtır skora katkı sağlamazken, bunun yanında Nijeryalı futbolcunun ayrılığı da gündeme geldi. Sezon başından bu yana Nottingham Forest tarafından ısrarla istenen Mukairu, transfer olacağı gerekçesiyle Fenerbahçe mücadelesinde de forma giymedi.