Filika tiryakiliği

Kaleiçi’nde her yaşa hitap edebilen az sayıdaki mekanlardan biri olan Filika, her hafta sonu onlarca kişinin vazgeçilmez adresi haline geldi

Hafta sonları, ‘Nerde dinlenip, kafa dağıtabilirim’ diyenlerin vazgeçilmez mekanı olan Filika, birbirinden eşsiz rock müzikler ile gelenlerin bir daha gelmesini sağlıyor. Adeta oturacak yer bulunmayanlar Filika’da birbirinden eşsiz grupların sahneye çıkmasıyla eğlence doruklara ulaşıyor. Rock şarkılarını seslendiren gruplara tüm misafirlerde eşlik etmesi mekana ayrı bir tat bırakıyor.

Hafta sonları oturacak yer bulunamaması sonucunda Filika yönetimi büyüme kararı aldı. Yan tarafında bulunan tarihi binayı da mekana dahil eden işletmeciler, daha çok kişinin Filika’dan yararlanmasını hedefledi. İlave binanın henüz resmen hizmete açılmamış olsa da yoğunluktan dolayı bu hafta misafirlerin bir bölümü buraya kabul edildi.


 Filika- doğum günü Nejla Altınov, Murat Akyar    

 

Doğum günü- Murat Akyar’ın sevgilisi Nejla Altınov’a için düzenlediği sürpriz doğum gününe birçok arkadaşı katılırken aralarındaki aşk görünmeye değerdi.

Filika’da eğlenerek stres atmak için gelen Seba Nur Tütüncü ve arkadaşları sabahın ilk saatlerine kadar keyifle sohbet etti.


     Seba Nur Tütüncü, Emine Tütüncü, Rabia Uslu, Rıdvan Küçük                  




Derya Ateş, Melih Çakır, Deniz Özoktaş