Filenin sultanlarına forma

Kepez Belediyesi Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen yetenek taramaları sonucunda başarılı olan gençlere törenle formaları dağıtıldı.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen yetenek taramaları sonucunda başarılı olan gençlere törenle formaları dağıtıldı.

Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi kapsamında seçilen yetenekli öğrenciler, forma dağıtım töreninde bir araya gelerek, eğitimlerinde kullanacakları formalarını aldılar. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi Forma Dağıtım Töreni’ne Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gençlik Hizmetleri Spor  İlçe Müdürü Yüksel Dorul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, meclis üyeleri, Kepez Belediyesi Spor Kulübü teknik adamları ile çok sayıda sporcu ve veli katıldı.

ÇOCUKLARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ
Forma dağıtım töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, çocukların en değerli varlıkları olduğunu ve onlara daha çok değer verilmesi gerektiğini vurguladı. Ünlüoğlu, sporun herkes için vazgeçilmez bir unsur olması gerektiğini ve küçük yaşlardan itibaren spora başlanmasının önemine dikkat çekti.

TÜTÜNCÜ, “GELECEĞE GÜÇLÜ TAŞIYACAĞIZ”
Voleybol Yetenek Taramaları sonucu başarı elde eden ve seçmeleri kazanan çocukları kutlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, çocukların geleceğe en iyi şekilde hazırlanması gerektiğini söyledi. Tütüncü, “Sevgi yüklü topraklarımızın en güzel çiçeği çocuklarımızdır. Onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak ve ilerlemelerini sağlamak belediye başkanı olarak benim en önemli görevimdir. Çocuklarımızı sporla, eğitimin içinde oluşturduğumuz özel imkânlarla, fırsatlarla ve kültür-sanatla geleceğe çok daha güçlü taşıyacağız. Kepez’imizdeki tüm çocukları kendi evladım gibi görüyorum ve onları çok seviyorum. 10 yıl önce Kepez Belediyemizin bir voleybol takımı yoktu, bu konuda çalışmalar yaparak takım kurduk ve şimdi kurulan o takımımız 2. Lig’de mücadele edecek seviyelere geldi. Taramalarda seçilen çocuklarımızda A takımı oyuncularımızın elde ettiği başarıları yaşayacak seviyelere gelmesi ve hatta daha ileri gitmeleri için eğitim alacaklar.” dedi.

KEPEZ’DEN, EĞİTİM DESTEĞİ 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün mimarı olduğu Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi, Milli Eğitim Bakanlı tarafından da destekleniyor. Sporcuyu her zaman destekleyen Kepez Belediyesi, sporda başarı elde eden yüzlerce öğrenciyi eğitimlerinde destekleyerek özel eğitim kurumlarında burslu olarak okumalarına fırsat veriyor.