FIFA'dan 6'ncı ceza

Transfer tahtasını açmak için yoğun bir mesai harcayan Antalyaspor’a FIFA’dan şok bir haber geldi. FIFA’dan yeni bir ceza daha alan Kırmızı-Beyazlıların temizlemesi gereken dosya sayısı 6’ya yükseldi.

Transfer tahtası kapalı olan Antalyaspor’a FIFA’dan şok bir haber geldi. Transfer engeli olmasına karşın Soner Dikmen ve Kenan Piric’e imza attıran Kırmızı-Beyazlılar, FIFA’daki dosyaları temizlemek için yoğun mesai harcarken, bir ceza daha kapıyı çaldı. Gelen son cezayla birlikte Antalyaspor’un kapatması gereken dosya sayısı 6’ya yükseldi. 

İLK CEZA OCAKTA GELDİ

Ocak ayından bu yana transfer engeli bulunan Kırmızı-Beyazlılarda ilk cezalar, Erkan Eyibil ve Amar Gerxhaliu’dan geldi. Her iki oyuncunun da eski kulüplerine olan borç nedeniyle transfer tahtası kapanan Kırmızı-Beyazlılar, Gustavo Blanco Leschuk ve Fedor Kudriashov’un ardından mart ayında da Sherel Floranus nedeniyle ceza aldı. 

KULÜBE ULAŞMADI

FIFA, resmi internet sitesinde Antalyaspor’un dosya sayısını 6 olarak güncellerken, Kırmızı-Beyazlılara ise henüz resmi bir yazı ulaşmadı. 6’ncı dosyanın kime ait olduğu henüz netleşmezken, söz konusu cezanın Luiz Adriano ya da Sagiv Jehezkel’den dolayı gelme olasılığı yüksek.

RAKAM YÜKSELECEK

Erkan Eyibil, Amar Gerxhaliu, Gustavo Blanco Leschuk, Fedor Kudriashov ve Sherel Floranus’tan doğan cezaların temizlenmesi için 1.2 milyon Euro’ya ihtiyacı olan Kırmızı-Beyazlıların, gelen son dosyayla birlikte yükümlülüğü de artacak. Luiz Adriano’dan 700 bin Euro, Sagiv Jehezkel’den ise 1.2 milyon Euro ceza gelmesi mümkün.