FETÖ'NÜN KURBAN ANLAYIŞI

2011 yılıydı; ama hangi aydı şu an hatırlayamıyorum. Lise 3. sınıf öğrencisi olan, oğlum yanıma gelerek normal haftalığından fazla olarak yirmi Türk Lirası para istedi. Ben de doğal olarak bu parayı ne yapacağını sorduğumda;

Gözleri ışıl ışıl, iyilik yapacak olmanın heyecanı / zannı ile;

-‘’ Baba, ben okulda yeni abiler, arkadaşlarla tanıştım. O’nlarla; yedişer kişilik gruplar halinde Afrika’daki yoksullara küçükbaş kurban kesmek için aramızda para toplayacağız’’ dedi.

FETÖ’cüleri tanıyan bir polis amiri olarak olayı hemen çözdüm. Ama emin olmak için;

-‘’Oğlum bu abilerinle, arkadaşlarınla nerede tanıştın’’ diye sordum.

Oğlum da bana;

-‘’ Cuma namazı çıkışı yanıma geldiler. Allah kabul etsin kardeşim. Namazı ne güzel huşu içinde kıldın’’ dediler. O şekilde tanıştık dedi.

Ben olayı çözmüş birisi olarak ve gayet sakin tavırla;

-‘’Oğlum sana bu parayı vereceğim. Ondan endişen olmasın. Seni abilerine ve arkadaşlarına mahçup etmeyeceğim. Ama sana bir sorum var. 'Kurbanda küçükbaş hayvana kaç ortak girebilir’’ dedim.

Bu sorum ile oğlum ayıktı. Ve hepimizin bildiği gibi; ‘’Küçükbaş hayvanı ancak bir kişi kesebilir baba. Ben bu durumu gözden kaçırdım’’ diye cevap verdi. Hatta; ‘’ Ben bu parayı istemiyorum. Beni; dini inançlarımla kandırmaya çalıştılar’’ dedi.

Ama ben oğluma istediği yirmi lirayı verdim. Ve bahsettiği sözde abilerine, arkadaşlarına verip, vermemekte özgür olduğunu söyledim. Buradaki amacım; Oğlumun okulda ki arkadaş çevresince dışlanmaması ve de kendisinden para sakındığımı düşünmemesi idi. Daha sonra oğluma musallat olmamaları için bir daha başka camilerde namaz kılmasını tembih ettim.

Oğlum cami konusunda tembihimi tuttu. Namazını okula biraz daha uzak olan başka camilerde kıldı. O guruptan da uzaklaştı. Ama; yirmi lirayı FETÖ’cülere verdi mi, vermedi mi orasını bilmiyorum.

Kendisine olan güvenimin sarsıldığını düşünmesin diye verip, vermediğini sormadım. İnşallah vermemiştir.

HATIRADAN SONUÇLAR

Birincisi; Dinimizde küçükbaş hayvanı ancak bir kişi kesebilirken, Deccal Fetö; dinimizi deformasyona uğratmaya çalışmıştır. İkincisi; bu deformasyon ile birlikte, örgütün kasasına para aktarmıştır. Üçüncüsü; Deccal Fetö; bu paraları ve örgüt mensuplarını, sokaktaki; vatandaşlardan değil, alnı secdeye giden dinini bir tık daha üst perdeden yaşamaya çalışan kişilerden toplamıştır. FETÖ, sadece bir taş ile iki kuş vurmadı. Yaşadığım örnek teki gibi; bir taşla en az üç kuş vurdu… Üzüntüm o dur ki; O vurulan kuşların bir kısmı ve aileleri halen vurulduklarının farkında değiller.