FETÖ- MİT TIRLARI- PEKER

Dünyanın birçok ülkelerinde hükümetlere karşı kumpaslar kurulmuş, darbeler yapılmıştır. Ama benim bildiğim kadarı ile hiçbir ülkenin savcısı, askeri; Kendi ülkesinin istihbarat örgütüne operasyon çekmeye kalkmadı.

Arkadaşlar bana göre 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra en büyük ihanet, Bayırbucak Türkmenlerine yardım götüren MİT tırlarına yapılan operasyondur. Her ne kadar FETÖ 17/25 aralık olaylarından sonra terör örgütü ilan edilse de, ben hep MİT tırları operasyonunu baz aldım.

Çünkü;17-25 Aralık olaylarında sahte tapelerle devletten ziyade hükümete kumpas kurulmuştu. Ama MİT tırları olayında devletimiz doğrudan, hükümet dolaylı yoldan hedef alınmıştır. Bu operasyon ile Öncelikle T.C. Devleti uluslararası arenada ‘’Terör Devleti’’ olarak gösterilmek, dönemin başbakanı Erdoğan’da, Lahey adalet divanında yargılatılmak istenmiştir.

Bu alçaklık üzerinden bile o tarihlerde bay kemal siyaset yapmış, terör örgütü FETÖ ile birlikte ülkemizi ‘’Terör devleti’’,  dönemin başbakanı sayın Erdoğan’ı da bu işin sorumlusu olarak göstermeye çalışmış, ‘’Erdoğan Lahey adalet divanında yargılanacak’’ diyecek kadar gözü dönmüştü.

Daha sonra ülkemizin hiçbir terör örgütüne silah yollamadığı yargı mercilerince onanmış, bu kumpası kuranlarda yine yargı önünde ceza almıştı.

Hatta bu kumpasa ortak olan bazı ülkelerde ‘’Evet bizde sahte uydu görüntüleri ile T.C. devletine kumpas kurmaya çalıştık’’ itirafında bulunarak ülkemizden özür dilemişti.

Aradan yaklaşık 8 yıl geçti. Kumpasçılar cezaevinde. Diğer ülkeler bunun bir kumpas olduğunu, hatta kumpasa kendilerinin de ortak olduğunu kabul ettikten sonra;

PEKER’E ŞANTAJ MI YAPILIYOR?

Gelelim günümüze…

Sedat Peker isimli bir müptezel YouTube’dan video yayınlayarak T.C. Devletinin terör örgütlerine silah sattığını iddia etti. Bu iddiayı fırsat zanneden muhalefet partileri de yaklaşık bir aydır bu müptezelin videoları üzerinden hükümete yükleniyor. Arkadaşlar! Biliyorsunuz FETÖ geçmişte gayri resmi yollardan insanların evlerine, işyerlerine, yaşam alanlarına sızdı. İnsanların görüntüsünü çekti.

Ben, zamanında FETÖ’nün; bu müptezelin de yaşam alanına sızarak; Adaba mugayir görüntülerini çektiğini, şimdi de; bu görüntüler ile kendisine şantaj yaparak, devletimize ve hükümete yeni bir kumpas kurmaya çalıştığını düşünüyorum. Ne dersiniz?