FETÖ, kaçtığı ülkede vatansız olarak can verdi

15 Temmuz 2016’ta yaşanan hain darbe girişiminin baş sorumlusu olan Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, ABD’de öldü. Gülen'in ölüm haberini alan 15 Temmuz şehidi polis memuru Muhammed Oğuz Kılınç'ın anne ve babası şehidin kabrini ziyaret etti.

8 yıldır bu haberi beklediklerini söyleyen acılı çift, “Bugün gözyaşı dökmüyoruz. Türk milletini gözü aydın olsun” dedi. 


“CEHENNEME DOĞRU İLERLEDİ”

Terörist Fetullah Gülen’in ölüm haberinin ardından 15 Temmuz’da Ankara'da şehit düşen polis memuru Muhammed Oğuz Kılınç'ın anne ve babası oğullarının kabrini ziyaret etti. Bu sefer şehitlikte gözyaşı dökmediğini söyleyen anne Meltem Kılınç, “Oğlumun başucundayım, şu an FETÖ vatan haini, İslam düşmanı, 251 şehidimizin katili, cehenneme doğru ilerledi” dedi.


“TÜM ŞEHİT AİLELERİ SEVİNDİK”

Terör örgütünün elebaşı olan Gülen’e öfkesini kusan anne Meltem Kılınç, “FETÖ’nün ‘cehennemin dibine kadar yolu var’ diyorum. Ben 8 yıldan beri gözyaşı döküyordum, üzülüyordum. Bugün benim çok sevindiğim bir gün sadece ben değil tüm şehit aileleri sevindik. Türkiye bir vatan haininden daha kurtuldu. Bugün Türk milletini gözü aydın olsun” ifadelerini kullandı.


“KÖTÜLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM’”

FETÖ’cülere karşı bir mücadele içerisinde olduklarını söyleyen baba Zeki Kılınç ise “Bugün itibariyle beni sabahleyin müjde olarak aradıklarında, ben 3 defa ‘Kötüler için yaşasın cehennem’ diye haykırdım. İyi ki cehennem varmış iyi ki ahrette kötü insanların, firavunların hesap vereceği bir gün varmış” dedi.

“MEZARINI PARAMPARÇA EDERİZ”

“Gözyaşı dökmüyoruz seviniyoruz” diyen baba Kılınç, “İnşallah o hainin, alçağın cenazesini Türkiye’ye getirmezler. Yaptıkları takdirde hiçbir şehit ailesi rahat duramaz onun mezarını kendi ellerimizle paramparça ederiz” diyerek öfkesini haykırdı.