FERNANDO'YU AKREP KAPTI

Antalyaspor, devre arası transfer döneminin ilk imzasını atmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlılar, son olarak Çin takımlarından BJ Guoan forması giyen ve Beşiktaş ile Galatasaray'ın da gündemine gelen Fernando Lucas Martins ile prensip anlaşmasına vardı.

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Antalyaspor, ilk imzasını atmaya hazırlanıyor. Yoğun bir transfer çalışmasına giren Kırmızı-Beyazlılar, son olarak Çin takımlarından BJ Guoan forması giyen Fernando Martins ile prensip anlaşmasına vardı. Pek çok takım ile görüşme yapan ve bonservisi elinde olan 29 yaşındaki futbolcunun tercihinin Antalyaspor'dan yana olduğu öğrenildi.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'IN GÜNDEMİNE GELDİ

Başarılı orta saha oyuncusu, sezon başında Beşiktaş, sonrasında da Galatasaray ile gündeme geldi. Her iki ekibin de transfer görüşmesinde bulunduğu Brezilyalı futbolcu ile anlaşma sağlanamadı.

4 AYDIR BOŞTA

Geçtiğimiz ağustos ayında BJ Guoan'dan ayrılan Brezilyalı futbolcu, yaklaşık 1 yıldır forma giymiyor. Son maçına 10 Aralık 2020 tarihinde Ulsan Hyundai ile oynanan AFC Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçına çıkan Fernando, o karşılaşmada 63 dakika sahada kalmıştı.

46.5 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENDİ

Kariyerinde BJ Guoan'ın yanı sıra Gremio, Shakhtar Donetsk, Sampdoria, Spartak Moskova formalarını giyen Fernando için bugüne kadar tam 46 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödendi. 12.5 milyon Euro ile en yüksek bedeli 2016 yılında Spartak Moskova, Sampdori'ya öderken, imzaların atılması halinde başarılı futbolcunun transferi için bonservis ödemeyen ilk takım Antalyaspor olacak.

8 KEZ A MİLLİ OLDU

29 yaşındaki Fernando Lucas Martin, 8 kez Brezilya Milli Takım formasını giydi. Piyasa değeri ise yaklaşık 3.5 milyon Euro civarında olan sambacı, Çin ekibinde 26 resmi maçta görev yaparken, 4 gol attı, 1 de asist yaptı.