FERNANDO’DA MUTLU SON

Antalyaspor, yarın iç transferde 3 isimle sözleşmeye imzalayacak. Kırmızı beyazlılarda Fernando Lucas Martins, Ruud Boffin ve Güray Vural sözleşme yenileyecek.

Antalyaspor’da gösterdiği başarılı performansla pek çok takımın transfer listesine giren ve yüksek bedelli teklifler alan Fernando Lucas Martins, kararını verdi. Türkiye’den Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Suudi Arabistan’dan Al Nasr, Al Shabab, İngiltere’den de Hull City’nin resmi teklif verdiği Fernando, Antalyaspor’da kalmaya karar verdi.

İMZA TÖRENİ YARIN

Tatil süreci boyunca gelen teklifleri değerlendiren ve Antalyaspor’la da görüşme halinde olan Brezilyalı futbolcu, geçtiğimiz Cuma günü takıma katılırken, yeni sözleşme için de Kırmızı-Beyazlılarla masaya oturdu. Yapılan yoğun görüşmelerin ardından deneyimli futbolcu, sözleşmesindeki “1 milyon euro’ya serbest kalır” maddesini çıkararak, yeni anlaşmaya imzasını attı. Başarılı futbolcu için yarın imza töreni düzenlenmesi bekleniyor.

3 GOL, 3 ASİST KAYDETTİ

Bugüne kadar 5 kulüp tarafından 46.5 milyon euro bonservis ödenen Fernando’yu bedel ödemeden kadrosuna katan ilk takım Antalyaspor olurken, Brezilyalı da ortaya koyduğu performansla öne çıkmayı başardı. Kırmızı-Beyazlı formayla ligde 14, Türkiye Kupası’nda da 1 maça çıkan Fernando, 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

HABER MERKEZİ