FAVORİ FERNANDO PLASE NDIAYE

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin’in Lider Haber’de dile getirdiği, “Fernando ile anlaşamazsak, yenisini buluruz” sözleriyle ifade ettiği futbolcusunun Badou Ndiaye olduğu ortaya çıktı. Kırmızı-Beyazlılarla görüşen Senegalli futbolcu, Süper Lig’den Adana Demirspor ve Sivasspor’la da temas halinde.

Sözleşmesindeki 1 milyon euroluk serbest kalma maddesini kaldırabilmek için uzun süredir Fernando Lucas Martins ile görüşme halinde olan Antalyaspor, henüz imza atamazken, Brezilyalı futbolcunun alternatifi de ortaya çıktı. Antalyaspor’da Başkan Aziz Çetin’in, Lider Haber’de sarf ettiği, “Fernando ile anlaşamazsak, yenisini buluruz” sözlerinde yer alan ismin Badou Ndiaye olduğu öğrenildi. Antalyasporlu kurmayların, Fernando konusunda bir aksilik yaşanması halinde 15 gündür görüşme halinde olunan Senegalli futbolcu için yeni bir hamle yapacak.

ADANA DEMİR VE SİVAS İLGİLENİYOR

Antalyaspor’un Ndiaye transferinde aceleci davranmadığı belirtilirken, 31 yaşındaki futbolcunun menajerler vasıtasıyla Adana Demirspor ve Sivasspor’a da önerildiği öğrenildi. Deneyimli futbolcunun, bu 3 takım arasında Antalyaspor’u öne çıkardığı ve Kırmızı-Beyazlı kulüpten haber beklediği gelen haberler arasında yerini aldı.

SÜPER LİG’DE 130 MAÇ

Yunanistan takımlarından Aris forması giyen Ndiaye, Türkiye’de daha önce Osmanlıspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Karagümrük formalarını terletti. Geçen sezon Aris formasıyla toplamda 35 maça çıkan başarılı futbolcu, 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Süper Lig’de bugüne kadar 130 maça çıkan Ndiaye, 25 gol ve 19 asist üretti.