Fatura kesildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, haftanın faturasını keserken Antalya ekipleri Kestelspor ve Serik Belediyespor’un maçları için adeta ceza yağdırdı.

 TFF 3. Lig’de oynanan ve Kestelspor Başkanı Levent Uğur’un jiletli saldırıya uğradıkları ve bıçaklı tehdit aldıklarını iddia ederek sert bir açıklamaya imza attığı Siirt İl Özel İdarespor için büyük cezalar belirlendi. Geçmiş yıllarda da büyük cezalarla karşı karşıya kalan ve Kestelspor’a karşı jiletli saldırı yaptığı iddia edilen futbolcu Mansur Çalar 8 maç men cezası aldı. Futbolculardan Muhammed Arif Soysal’a 7, Zafer Gökhan’a 3, Furkan Kopuz’a 2, Mehmet Salih Yiğit’e 1, Antrenör Mustafa Kalafatoğlu’na da 4 maç men cezası kesildi. Kurul ayrıca Siirt ekibine de çeşitlik sebeplerden toplamda 67 bin 600 TL ceza verdi.


SERİK’E DE BÜYÜK CEZALAR

PFDK, Antalya ekibi Serik Belediyespor’a da Zonguldak Kömürspor mücadelesinde yaşanan olaylar sebebiyle büyük cezalar kesti. Serik Belediyespor’un sahasını 2 maç kapatan Kurul, ayrıca 68 bin 900 TL ceza verdi. Bunun yanında futbolculardan Oğuzhan Doğan ve Uğur Mustafa Türk’e 3’er maç men ve 5 bin 400’er TL para cezası kesildi. Antrenör Özhan Keskinkale’ye 3 maç men ve 5 bin 400 TL ceza kesilirken, kulüp görevlisi Erhan Kaş’a 7 maç men, 24 bin TL para cezası verildi. Kulüp görevlisi Mustafa Daldal da 3 ay hak mahrumiyeti aldı.