FATURA FARIOLI'YE KESİLDİ

Trabzonspor'a evinde 4-0 kaybeden Alanyaspor'da fatura Teknik Direktör Francesco Farioli'ye kesildi. Geriden oyun kurma ısrarı sebebiyle kalesinde 2 gol gören Alanyaspor'da Fairoli, futbol otoriteleri tarafından sert sözlerle eleştirildi.

SADIK ÇETİN SADAK

Süper Lig'in 26. haftasında evinde Trabzonspor'a 4-0 kaybeden Alanyaspor'da fatura Teknik Direktör Francesco Farioli'ye kesildi. Geriden oyunu kurma ısrarından vazgeçmeyen İtalyan teknik adamın, yenilginin temel sorumlusu olduğu ifade edildi.

Özellikle 1. ve 3. golde benzer golleri kalesinde gören Turuncu-Yeşillilerin teknik patronu, bu sebeple futbol otoriteleri tarafından sert eleştirilerin hedefi oldu. Sosyal medyada da eleştirilerin hedefi olan genç teknik adam, mağlubiyetin sorunlusu olarak gösterildi.

FATİH AKSOY DA ELEŞTİRDİ

Turuncu-Yeşillilerde başarılı savunma oyuncusu Fatih Aksoy da geriden oyun kurma ısrarını eleştirdi. Maç sonunda yayıncı kuruluşa konuşan genç futbolcu, "Geriden pasla çıkma oyun tarzımız var ama geçen hafta ve bu hafta basit hatalar yaptık bunu uygularken. Tabii iyi yapınca rakibi arkada eksik yakalıyorsunuz ama bir kişinin hatası pahalıya mal olabiliyor" dedi.

SON 3 MAÇTA 2 PUAN

Trabzonspor karşısında şok yaşayan Alanyaspor'da 7. maçına çıkan Francesco Farioli, görevine fırtına gibi başlarken, son 3 maçta ise sadece 2 puan görebildi. Sırasıyla Galatasaray ve Kasımpaşa ile berabere kalan Farioli yönetimindeki Alanyaspor, son olarak Trabzonspor'a boyun eğdi. İtalyan tenik adamın görev aldığı ilk 4 maçta ise Turuncu-Yeşilliler, Altay, Hatayspor ve Giresunspor'u mağlup ederken, Başakşehir ile berabere kalmıştı.