FARIOLI GİTTİ ALANYA BİTTİ

Çağdaş Atan'ın yardımcısı olarak görev aldıktan sonra Karagümrük'ün teknik direktörü olan Francesco Farioli'nin ayrılmasıyla birlikte Alanyaspor'da yaşanan düşüş dikkat çekiyor. İtalyan teknik adamın İstanbul ekibine gitmesinin ardından 5 maça çıkan Turuncu-Yeşilliler, 4 yenilgi aldı.

Alanyaspor'da sezon başında İtalya'nın Sassuolo takımından transfer edilerek Çağdaş Atan'ın yardımcılığına getirilen Francesco Farioli'nin ayrılmasının ardından yaşanan düşüş dikkat çekiyor. Sezon başından bu yana Alanyaspor'un ortaya koyduğu çıkışta büyük pay sahibi olan İtalyan teknik adam, 21 Mart'ta Karagümrük'e 1. adam olarak transfer oldu. İstanbul ekibinden gelen teklifi reddetmeyen 27 yaşındaki teknik direktörün ayrılmasıyla birlikte Alanyaspor ise deyim yerindeyse tepetaklak oldu.

5 MAÇTA 4 YENİLGİ

Farioli, Alanyaspor'un Konyaspor'a deplasmanda mağlup olduğu karşılaşmanın hemen öncesinde Karagümrük'ün yolunu tutarken, Turuncu-Yeşilliler de sırasıyla Gençlerbirliği ve Beşiktaş'a boyun eğdi. Sonraki hafta 2-0 geriye düştükleri karşılaşmada Denizlispor'u 3-2 mağlup eden Antalya ekibi, geçtiğimiz cumartesi günü oynanan ve 13 maçtır kazanamayan Yeni Malatyaspor'a da kaybetti. Sezonun ilk 29 haftasında 8 mağlubiyet gören Alanyaspor, Farioli'nin görevi bırakmasının ardından çıktığı 5 maçtan 4 yenilgi alarak, bu sezonun en kötü dönemini yaşadı.

KARAGÜMRÜK'Ü UÇURDU

Francesco Farioli yönetimindeki Karagümrük ise adeta yeniden doğdu. Şenol Can'ın görevi bırakmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan İtalyan teknik adam, çıktığı 3 maçta yenilgi yüzü görmedi. Rizespor ve Galatasaray deplasmanlarından 1 puan koparan Farioli yönetimindeki Karagümrük, evinde Hatayspor'u ise 1-0 mağlup etmeyi başararak hanesine 5 puan yazdırdı.