F Ajans’ın sahibi soyuldu

F Ajans’ın sahibi Fevziye Çalışkan’ın cipinin bagajındaki fotoğraf makinesi, objektif ve şarj cihazı kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı

F Ajans’ın sahibi Fevziye Çalışkan’ın cipinin bagajındaki fotoğraf makinesi, objektif ve şarj cihazı kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı.
 
Manken ve organizasyon ajansı F Ajans'ın sahibi Fevziye Çalışkan, yeğeninin sünnet töreni için ajansta kullandıkları fotoğraf makinesini yanına aldığını söyledi. Sünnetin olacağı otele gittiğini ve düğün sonrası evine döndüğünü ifade eden Çalışkan, "Sabah ofise geldiğimde asistanımı fotoğraf makinesini alması için araca gönderdim. Çantanın bagajda olduğunu ancak fotoğraf makinesinin olmadığını söyledi. Fotoğraf makinesi nerede, nasıl çalındı bilemiyorum" dedi.  Durumu fark eder etmez polisi aradığını ve hırsızlığı ihbar ettiğini belirten Çalışkan, "Arabamın bagajına bıraktığıma eminim. Nasıl çalındığını anlayamıyorum. Fotoğraf makinesinin çalınmasından daha çok içindeki fotoğraflara üzülüyorum. Yardımcım Sevcan Kahvecioğlu, mankenlerin fotoğraflarını çekiyordu. İçindeki hafıza kartında son çekilen fotoğraflar vardı. Hepsi gitti. Umarım hırsız en kısa sürede bulunur" dedi.