EVİNDE BAYGIN BULUNAN YAŞLI ADAM YAŞAMINI YİTİRDİ

Evinde kanlar içerisinde baygın vaziyette bulunarak hastaneye kaldırılan 84 yaşındaki Kazım Aksoy, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Edinilin bilgiye göre, akşamdan öğle saatlerine kadar babasından haber alamayan Sarılar Yukarı Camii İmam-Hatibi Cemil Aksoy, babasının Sarılar Mahallesi 1053 sokak no:5 adresinde bulunan evine geldi. Zile basmasına rağmen kapı açılmayınca kendisinde bulunan anahtarla kapıyı açtığında korkunç bir manzarayla karşılaştı. Babası yerde kanlar içerisinde baygın vaziyette yatarken, evin mutfak ve odaları dağılmış ve kana bulanmıştı.

İhbar üzerine olay yerine Sarılar Jandarma Karakolu ve 112 sağlık ekipleri sevk edilirken, 84 yaşındaki Kazım Aksoy, ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vücudunun bir çok yerinde kırıklar olduğu belirlenen Kazım Aksoy, Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekipleri Kazım Aksoy’un tek başına yaşadığı ve kanlar içerisinde baygın vaziyette bulunduğu evde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda eve birilerinin girdiğine dair kapı ve pencerelerde zorlama gibi hiçbir ize rastlanılmadığı bildirilirken, yaşlı adamın düşerek başını yere vurma sonucu yaralanmış olabileceği belirtildi.

HABER MERKEZİ