ESNAF KENDİNİ YALNIZ HİSSETMEDİ

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan Gündoğmuş ve Akseki’de esnaf ve sanatkarları işyerlerinde ziyaret etti.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Gündoğmuş esnaflarının pandemi sürecindeki durumu ve kademeli normalleşme süreci hakkında değerlendirmelerde bulunarak, “Valimizin talimatları doğrultusunda dinamik denetim modeli kapsamındaki çalışmalarımız devam ediyor. Esnaf ve sanatkarlarımızı işyerlerinde ziyaret ediyoruz. Özellikle maske kullanımı ve 1,5 metre sosyal mesafe kurallarının her fırsatta altını çiziyoruz. Sizler de Gündoğmuş esnaflarımıza ziyaretler gerçekleştiriyorsunuz. Esnafın içinde olduğunuzu, özellikle pandemi sürecinde esnafımıza hassasiyet gösterdiğinizi dile getirdiniz. Bu hassasiyetleriniz için sizlere ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.   

ESNAFININ YANINDA

Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, esnaf ve sanatkarlar ile ilgili konularda kendisini her zaman arayabileceklerini ifade ederek, “Esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanındayız. Özellikle bu dönem çok daha hassas davranmamız gereken bir zamandayız. Ülkemiz sınırları içerisinde üretim yapan, istihdama katkı koyan herkes bizim için çok önemli. Dinamik denetim modeli kapsamında geçtiğimiz haftalarda esnaflarımızı, Pazar yerlerimizi ziyaret ettik. İnşallah önümüzdeki hafta içerisinde yine bir ziyaret gerçekleştireceğiz. Tabi buradaki asıl amacımız esnafımıza ceza yazmak değil, hijyen kurallarını tekrar hatırlatmak.” dedi.     

VOLKAN HÜLÜR’E TEŞEKKÜR

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, daha sonra  Akseki Kaymakamı Volkan Hülür’ü, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Ak Parti Akseki İlçe Başkanı Halis Gündoğdu’yu, makamında ziyaret etti.  AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Akseki, yılda en az iki defa geldiğimiz ve fırsat buldukça daha sık gelmeye çalıştığımız Antalya’mızın en nadide ilçelerinden. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz, birlik ve beraberliğin temsilcisi. Biz istiyoruz ki, tüm il genelinde Sayın Valimizle, Belediye Başkanlarımızla, Kaymakamlarımızla, Oda Başkanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımıza, esnaflarımıza hizmet edelim. Ve bunu başarıyoruz da. Gittiğimiz her ilçede kaymakamlarımızı, belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Teşekkür etmemiz gereken yerde teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sizlere de teşekkür etmeye geldik. Sayın kaymakamım, her zaman yanımızda olduğunuz için, esnaf ve sanatkarlarımıza gösterdiğiniz ilgi ve alakalarınız için sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

“HİZMET ENGELLENMEMELİ”

Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin pandemi sürecinde özverili çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, “Öncelikle Adlıhan başkanımıza hem pandemi sürecinde esnaflarımız adına bu kadar çalıştığı hem de devletimizin tüm makamlarına gerekli ilgi ve alaka göstererek teşekkürlerini sunması açısından ben de ilçe kaymakamı olarak teşekkür ediyorum. Yaptığınız çalışmaları takip ediyoruz, derleyici toplayıcı çalışmalar yapıyorsunuz. Hele bu pandemi sürecinde kimse şahsi meseleleri yüzünden vatandaşlarımıza, esnafımıza hizmet etmeyi engellememeli. Esnaflarımız var olacak ki bizler de var olacağız. İlçe kaymakamı olarak hep beraber, hiçbir kimseyi ayırt etmeden hizmet edebilirsek, çok daha ileriye gideriz. Bu süreçte anlayış ve sabırla çalışmalarını gerçekleştiren Birlik Başkanımıza, Oda Başkanımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

“ESNAFIMIZIN EMRİNDEYİZ”

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan ise, “Sayın başkanım, Torosların incisi Akseki’mize hoş geldiniz. Başkanım, biz sizden razıyız Allah da sizden razı olsun, gerçekten yakın bir zaman önce buradaydınız, bizleri yalnız bırakmadınız, her zaman Akseki’mize ne kadar önem verdiğinizi, burayı ne kadar sevdiğinizi gösterdiniz. Biz sizden mutluyuz, sizlere teşekkür ediyoruz, her zaman oda başkanımızın, esnaflarımızın emrindeyiz ve her zaman yanlarındayız” dedi.

HABER MERKEZİ