Eski yöneticilere SGK faturası
Mali olarak, sıkıntılı bir dönem geçiren Antalyaspor’da eski yöneticilere sürpriz bir yazı gitti. 2023 yılı Ağustos, Eylül ve Ekim tarihlerinde görev alan bazı yöneticilere SGK tarafından ödenmesi talebiyle borç yazısı ulaştırıldı.
Mali olarak sıkıntılı bir dönem geçiren Antalyaspor’da sürpriz bir gelişme yaşandı. Henüz Vergi ve SGK borçlarını resmi olarak yapılandırmayan Kırmızı-Beyazlılarda bazı eski yöneticilere borç yazısı gitti.
Başkan Sinan Boztepe’nin verdiği bilgiye göre; -3 puan cezası alınmaması için yaklaşık 40 milyon TL vergi ve SGK için ödeme yapılması gerekirken, Boztepe’nin görevi devraldığı Sabri Gülel yönetiminde görev alan bazı yöneticilere yüklü miktarda borç yazısı gönderildi. SGK tarafından gönderilen yazı, Sabri Gülel ve o dönem görev yapan bazı yönetim kurulu üyelerine ulaşırken, söz konusu kişilerden ödeme yapması talep edildi.