Eşini çekiçle yaralayan koca yeniden gözaltına alındı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde eşini çekiçle ağır yaralayan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şahıs, Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde eşini çekiçle ağır yaralayan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şahıs, Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı.
Olay, dün saat 08.00 sıralarında Sinanbey Mahallesi 1. Mesudiye Sokak'taki bir evde meydana geldi. Cüneyt İ. (40), işe gitmek üzere evden çıktı. Kısa süre sonra eve gelen eşini gören Sümeyra İ. (38), neden eve geldiğini sordu. Bu duruma sinirlenen öfkeli koca Cüneyt İ.(40) elindeki çekiçle eşi Sümeyra İ.'nin (38) başına defalarca vurdu. Ağır yaralanan kadın olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şahıs ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan tetkiklerde kafatasında kırılmalar tespit edilen kadın, beyin cerrahi servisine yatırıldı.
Cüneyt İ.'nin ifadesinde, "Ben yapmadım. Suçlamayı kabul etmiyorum" dediği öğrenildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Duruşmanın ardından İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığının itirazıyla şüpheli, yeniden gözaltına alındı. Yarın yeniden adliyeye sevk edilecek.
İHA
Antalya'nın Kaş ilçesinde çıkan yangında, iki katlı ev kullanılamaz hale geldi.
Antalya'nın Kaş ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.
Manavgat ilçesinde bir depoya düzenlenen operasyonda 58 bin adet kaçak güneş gözlüğü ele geçirildi.
Antalya'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 4 ton kaçak tütün ele geçirildi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 21 yaşındaki genç, motosikletinin bariyerlere çarparak parçalanması sonucu hayatını kaybetti.
Antalya’da 100 bini aşkın üyesi olan bir iş ve eleman arama grubunda bir şahıs böbreğini satmak için ilan verdi. Şaşkınlık yaratan ilana gelen esprili cevaplar kırıp geçirirken, duyarlı vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.
Antalya'da bir markette çıkan yangını fark ederek kendilerini dışarı atan işletme sahibi kadın ve oğlu gözyaşlarına boğuldu. Yangın itfaiye ekiplerinin, müdahalesiyle söndürüldü.
Türkiye genelinde nisan ayında sıcaklıkların sıfırın altına düşmesiyle birlikte 36 ilde zirai don felaketi yaşandı. Tarım sektöründe büyük tedirginlik yaratan bu gelişme, özellikle meyve ağaçlarının yoğun olduğu bölgelerde ciddi zarara yol açtı. Don olayından etkilenen illerden biri de tarımsal üretimin başkenti Antalya oldu.
Antalya'da görevi sırasında kavga ihbarına giderken geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru için Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz