EŞGÜDÜM KURULUNDAN ‘BÖCEK’ AÇIKLAMASI

Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumuyla ilgili çıkan haberlerin çirkin ve asılsız olduğunu belirterek, bu tür haberlerin kimseye yararı olmayacağını belirtti.

Koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumu herkes tarafından merak ediliyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından kamuoyuna yapılan son duyuruda, Böcek’in yoğun bakıma alındıktan sonra durumunun daha iyiye gittiği, en yakın zamanda iyileşeceği belirtilirken, sosyal medya platformlarından ortaya atılan çirkin ve asılsız iddialara ise tepkiler devam ediyor.

ASILSIZ HABERLERİN KİMSEYE FAYDASI YOK

Belediye yetkilileri tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından bir açıklama da Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu tarafından geldi. Eşgüdüm Kurulu ve ASMO Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, ortak yapılan yazılı açıklamada, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlığı hakkında sosyal medya platformları üzerinden üretilen asılsız ve çirkin haberleri üzülerek takip etmekteyiz. İnsan sağlığının her şeyin üstünde olması gereken böyle bir dönemde, çıkan bu tür asılsız haberler hiç kimsenin yararına olmayacaktır. Başkanımızın bir an önce sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmesini temenni ediyor, acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

MUSTAFA KOZAK