KAN KAYBI SÜRÜYOR

Son haftalar büyük düşüş yaşayan Alanyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanından da istediğini alamadı. 1-1 eşitlikle sahadan ayrılan Turuncu-Yeşilliler, deplasmanda kazanamama serisini 6 maça çıkardı.

Süper Lig'de uzun süre liderliği elinde tuttuktan sonra düşüşe geçen Alanyaspor, Erzurum deplasmanından da istediği sonucu alamadı. Son 5 deplasman maçından puan çıkaramayan Turuncu-Yeşilliler, 1-1 berabere kalarak kazanamama serisini de 6 maça çıkardı. Son haftalarda grafiği düşüşe geçen Alanyaspor, bu beraberlikle birlikte son 10 haftada 22 puan kaybetmiş oldu. Ev sahibi ekip, 31. dakikada Emrah Başsan ile öne geçerken, Alanyaspor'a puanı getiren golü ise 58. dakikada Bakasetas kaydetti. Bu sonuçla birlikte Alanyaspor 31 puana ulaşırken, Erzurumspor ise puanını 17'ye yükseltti.

VAR'DAN KIRMIZI ÇIKTI

Mücadelenin 90. dakikasında Tzavellas ile Oltan Karakullukçu arasında yaşanan gerginlik tansiyonu bir anda yükseltti. Yaşanan tartışmanın ardından her iki futbolcuya da sarı kart gösteren Turgut Doman, VAR incelemesinin ardından Yunan futbolcuyu kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.

HABER MERKEZİ