ERZURUM'DA GHACHA ŞOV

Yeni sezon öncesi kamp çalışmaları kapsamında 8. ve son hazırlık maçında Antalyaspor ile Erzurumspor karşı karşıya geldi. Rakibiyle ikinci kez hazırlık maçında mücadele veren Kırmızı-Beyazlılar, 2-1 kazandığı ilk maçın ardından bu kez 2-0 galip gelmeyi bildi. Antalyaspor'un golleri 85 ve 87. dakikalarda yeni transfer Houssam Ghacha'dan geldi.

4. GALİBİYET

8. hazırlık maçını oynayan Antalyaspor, 4. galibiyetini aldı. Kırmızı-Beyazlılar, diğer mücadelelerde ise 3 yenilgi ve 1 beraberlik gördü. İki kez Erzurumspor'u mağlup eden Antalyaspor, Menemenspor ile Lübnan ekiplerinden Tadamon Sour'u da yenmeyi başardı. Kocaelispor, Konyaspor ve Altay'a kaybeden Akrep, tek beraberliğini ise Ümraniyespor'dan aldı.

3. ETAP SONA ERDİ

Erzurumspor maçıyla birlikte Kırmızı-Beyazlıların kamp serüveni de sona erdi. Erzurum ile başlayan, sonrasında Afyonkarahisar'da devam eden kamp süreci, ikinci kez Erzurum'a gelinerek tamamlandı. Mücadelenin ardından Antalya'ya gelen kafile, bugünü ve yarını izinli olarak geçirecek ve 15 Ağustos Pazar günü oynanacak Göztepe maçının hazırlıklarına başlayacak.