ERSUN YANAL: SANATÇI OLMAK GEREKİYOR

Fatih Karagümrük karşısında net bir galibiyet alarak moral bulan Antalyaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi verdi.

Transferin zor bir iş olduğunu ve çalışmaların yapıldığını söyleyen Yanal, ilginç benzetmelerde bulundu. Transferin karmaşık bir süreç olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, "Bu süreci yönetmek sanat gibi... Biraz sanatçı olmak gerekiyor. Limitler var, limitleri asabilen sanatçılar var. Yarışa adil olarak devam etmeliyiz" dedi.

KRİTİK GALİBİYET

Karagümrük karşısında alınan 3 puanın da önemine dikkat çeken Yanal, "Aldığımız sonuçlardan ve gidişattan memnun değildik. Bunu oyuncularımızla paylaşıyorduk. İhtiyacımız olan galibiyeti sürdürebilmek ve bu oyunu geliştirebilmek, rakibe oyunumuzu kabul ettirebilmek, daha iyi oynamak bundan sonraki süreçte gerekli olan ihtiyaçlarımız. Gelecek oyuncularımızla bunun mücadelesini yapabiliriz. Onların gelmesini beklerken de yüksek mücadele eden bir futbolcu grubuyla onları karşılamak istiyoruz. Kritik bir galibiyetti. Oyuncularımı oyun içindeki disiplinlerinden, tutumlarından oldukça memnunum çok teşekkürler" diye konuştu.

HABER MERKEZİ