ERSUN YANAL KANUNLARI!

Antalyaspor'da Tamer Tuna'nın ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Ersun Yanal'ın rüzgarı esiyor. Takım içerisinde pek çok konuda değişikliğe giden deneyimli teknik adamın katı kuralları da futbolcular üzerinde etki yaratmaya başladı

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde adeta Ersun Yanal rüzgarı esiyor. Teknik Direktör Tamer Tuna ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Ersun Yanal, Kırmızı-Beyazlılardaki tüm anlaşıyı değiştirmek için kolları sıvadı.Futbolcular üzerinde büyük bir etki yaratan deneyimli teknik adamın takım içerisinde uygulamaya koyduğu kuralları da dikkat çekiyor. Uzun vadeli hedeflerle sürdürülebilir bir başarı için koltuğa oturan Ersun Yanal, disiplinden kesinlikle taviz vermiyor. Takım içerisindeki disipline özellikle dikkat çeken Yanal, günlük program belirleyen Tamer Tuna'nın aksine antrenman programlarını 10 günlük hazırlayarak futbolcuların daha konsantre olmasını sağlıyor.

KOŞMAYAN YEDEK KULÜBESİNE

Yanal'ın en çok önem verdiği bir diğer detay ise futbolcuların koşu mesafeleri... Takım içerisinde az koşan futbolculara taviz vermeyen Yanal, istediği seviyeye ulaşmayan futbolculara yedek kulübesine gidecekleri yönünde gözdağı verdi. Sezonun geride kalan kısmında ideal kadroda yer alan hiçbir futbolcunun yerinin garanti olmadığı ifade edilirken, Yanal'ın uygulayacağı çalışma sistemine uyum sağlayabilen isimler formayı kapacak.

GENÇLER HAZIR KITA

Takım içerisindeki genç futbolcularla da özel bir görüşme yapan Ersun Yanal, kendilerinden her an hazır olmalarını istedi. Kimsenin yerinin garanti olmadığını ifade eden başarılı teknik adam, gençlerden her an oynayacaklarmış gibi çalışmalarını bekliyor.

BİLİMSEL VERİLER ÖNE ÇIKACAK

Yanal'ın en önemli özelliği ise antrenmanlarını bilimsel verilere dayandırması. Yapılan çalışmaları ekibiyle birlikte analiz eden Yanal, saha içerisindeki performansın yanında bilimsel olarak da grafiğini yukarı çeken isimlere formayı teslim edecek.

KORAY GEÇGEL