ERSUN YANAL’A MÜJDE !

Sağlık kurulu, Teknik Direktör Ersun Yanal'a müjdeyi verdi. Geldiği günden bu yana sakat oyuncular sebebiyle kadro kurmakta zorlanan Yanal, devreyi kapatan Serdar Gürler, Drole ve Ufuk Akyol dışında tüm futbolculardan faydalanabilecek

Sezon başından bu yana sakat ve cezalı oyuncularından dolayı büyük sorun yaşayan Antalyaspor'da sağlık kurulundan müjdeli haber geldi. Kırmızı-Beyazlılarla 5 maça çıkan Teknik Direktör Ersun Yanal, her mücadeleye 7 ile 10 eksik futbolcuyla kadro hazırlarken, Pazartesi günü oynanacak Kayserispor maçında eli rahatlayacak. Devreyi kapatan Serdar Gürler, Drole ve Ufuk Akyol dışında tüm oyuncularından faydalanabilecek Ersun Yanal, ilk kez geniş bir yelpaze ile ilk 11'ini belirleyebilecek.

VEYSEL, HAKAN VE DOĞUKAN DÖNÜYOR

akatlık sayısı zaman zaman 10'a kadar yükselen Antalyaspor'da takıma katılan son isimler Veysel Sarı, Hakan Özmert ve Doğukan Sinik oldu. Özellikle Veysel Sarı'nın dönüşüyle birlikte savunmadaki hamle gücü artan Ersun Yanal, deneyimli oyuncuya Kayserispor karşısından ilk 11'de şans vermesi bekleniyor.

7 MAÇ SONRA

Antalyaspor'da bu sezon sakatlıklardan dolayı birçok maçı kaçıran Doğukan Sinik de Yanal'ın orta sahadaki elini kuvvetlendirecek. Geride kalan 12 haftanın 9'unda sakat olduğu gerekçesiyle forma giyemeyen Doğukan Sinik, yaklaşık 2 ay sonra kupada oynanan Boluspor maçında formasına kavuştu.

ORTA SAHADA BÜYÜK REKABET

Bu sezon Kırmızı-Beyazlıların en çok sorun yaşadığı bölgelerden biri olan orta sahada da sakatların iyileşmesiyle rekabet üst seviyeye çıktı. Sezon başından bu yana Fredy, Nuri Şahin, Hakan Özmert ve Doğukan Sinik aynı anda oynayabilecek duruma ilk kez gelirken, Ersun Yanal da tercih konusunda zorluk yaşayacak.

KORAY GEÇGEL