Erkek dansçının hareketleri ve giyimi tepki topladı

CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nin ait bir spor salonunda düzenlenen dans etkinliğinde kadınların arasında dans ettiği görülen erkek bir dansçının yaptığı hareketler ve giyimi tepki topladı.

CHP’li belediyelerin LGBT içerikli skandallarına bir yenisi daha eklendi. Muratpaşa Belediyesi’ne ait bir spor salonunda kaydedilen görüntülere sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Belediyenin düzenlediği iddia edilen bir etkinlikte dans eden kadınların arasında görülen erkek dansçının yaptığı dans hareketleri ve giyimi vatandaşlar tarafından tepki topladı.


Sosyal medyada ortaya çıkan görüntüler kısa sürede yayılmaya başladı. Birçok sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerin altına yüzlerce tepki yorumu geldi. Muratpaşa Belediyesi’nin gerçekleştirdiği skandala tepkiler büyürken belediyeden konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. 


“LGBT’YE GİRİŞ KURSU GİBİ”

LGBT’yi özendirdiği öne sürülen dans etkinliğinde kaydedilen görüntülerle ilgili sosyal medya kullanıcılarından tepki dolu yorumlar geldi. Paylaşımların altına, “Kepazelik”, “Bir belediye böyle bir şeyi hangi ad altında hizmet diye yutturur insanlara”, “Yarabbi içimizdeki akılsızlar için bizleri helak etme, Amin”, “Tövbe Yarabbim nasıl bir zamana denk geldik”  ve “LGBT’ye giriş kursu gibi” gibi yorumlar yapıldı.