Engelli Yusuf’un sandalye sevinci

Türkiye Yardım Gönüllüleri Platformu, yardıma ihtiyacı olanlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Platform gönüllüsü Doğan Elden, 12 yaşındaki Yusuf Kara’ya biri dışarıda gezmesi için diğeri ev içinde kullanabileceği 2 adet engelli arabası yardımı yapıldığını söyledi.

Yardım Gönüllüleri Platformu aracılığı ile Antalya’dan bir hayırseverin bağışladığı 2 adet engelli arabası doğuştan engelli Yusuf Kara’ya ulaştırıldı. Yardım Gönüllüsü Doğan Elden Kepez Habibler Mahallesinde oturan, 12 yaşındaki yüzde 94 engeli bulunan Yusuf Kara’nın evde ve dışarıda rahat hareket edip günlük ihtiyaçlarını giderebilmek için engelli aracına ihtiyacı olduğunu ve bunu bir hayırsever aile tarafından karşılandığını anlattı.

İHTİYACA SESSİZ KALMADILAR

Yusuf’un artık hem dışarda hem evde rahat hareket edeceği için mutlu olduklarını dile getiren Elden, “Kardeşimize hem banyoda kullanabileceği hem de dışarıda gezebileceği iki adet engelli arabamızı teslim ettik. Bizleri hayra vesile kılan Allah’ıma hamd olsun. Merhametli iş adamı ve aileleri iyi ki varsınız sosyal medya hesabımı görüp de sessiz kalmadılar” dedi.


HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Elden yaptığı açıklamada “İyiliğin kazandığı bir gün oldu. Çok kıymetli işadamı vatan ve devlet sevdalısı hayırsever Antalya'nın ekonomisine katkı sağlayan bir hayırseverimiz bu ihtiyacı karşıladı. Canı gönülden teşekkür ederiz. Her zaman her yerde mazlumun, yetimin öksüzün yanında yer almışlardır. İyiliğe samimiyetle ‘evet’ diyen bu değerli ailemizden Azim olan Rabbim razı olsun” diyerek hayırsever aileye teşekkür etti.