EN ÖZEL BAYRAM

Kumluca’da Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü dolayısıyla, Uluslararası Mucizevi Eller Sosyal Kooperatifi tarafından, özel öğrenciler için özel kutlama etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hakan Yorgancı, MHP Finike ilçe Başkanı Recep Şahin, AK Parti Finike Kadın Kolları Başkanı Figen Yiğit, özel eğitim gören öğrenciler ve aileleri katıldı. Uluslararası Mucizevi Eller Sosyal Kooperatifi Başkanı Sebile Şavkar, Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıl dönümünde yurt genelinde etkinlikler yapıldığını, kooperatif olarak kendilerinin de böyle güzel bir günde özel öğrenciler için etkinlik yaparak, onların da kalplerinde Cumhuriyet sevgisini yaşamalarını sağlamak istediklerini söyledi.

Etkinliğe katılan çocuklar arasında farklı etkinliklerin yanı sıra, oyuncaklar dağıtıldı, yüz boyama, uçurtma şenliği ve çocuklar arasında çeşitli oyunlar oynandı. Yemek ikramı ve pasta kesilmesiyle sona eren etkinlikte, ayrıca ailelere psikolog Ayşegül Akman tarafından özel eğitim ile ilgili seminer verildi.