En kötü dönemi

Antalyaspor’da sezonun ilk 8 haftasında en çok eleştirilen isimlerin başında gelen Kenan Piric, kariyerinin de en kötü dönemini yaşıyor. Boşnak eldiven, maç başına 2 gol ortalamasıyla oynarken kısa süren Göztepe macerası dışında daha kötü bir performans sergilediği kulüp olmadı.

Antalyaspor’da Helton Leite’nin sözleşme yenileme tekliflerine olumlu karşılık vermemesinin ardından Güney Kıbrıs ekiplerinden AEK Larnaca’dan transfer edilen Kenan Piric, geride kalan 8 haftada en çok eleştirilen isimlerin başında geldi. 8 maç sonunda 16 kez topu ağlarından çıkaran Boşnak eldiven, kariyerinin de en çok kötü dönemini yaşıyor.

EN KÖTÜ PERFORMANSI

Antalyaspor ile birlikte en az 8 maça çıktığı 7 kulüp bulunan Kenan Piric, en kötü performansını Kırmızı-Beyazlılarda sergiledi. İlk 8 haftada maç başına 2 gol yeme ortalamasıyla forma giyen Kenan Piric, daha öncesi kalesini koruduğu AEK Larnaca, Atromitos, Maribor, Zrinjski Mostar, Sloboda Tuzla ve OFK Gradina’da daha iyi bir ortalama elde etti.

4 MAÇA ÇIKTI

Antalyaspor’da kaleye geçtiği ilk 8 maçta 16 gol gören Kenan Piric, Yunan ekibi Atromitos’ta da aynı performansı ortaya koydu. Antalyaspor’dan önce formasını giydiği AEK Larnaca’da 15, OFK Gradina’da 12, Sloboda Tuzla’da 8, Maribor ve Zrinjski Mostar’da da ilk 8 maçını 4 gol yiyerek tamamladı. Deneyimli eldiven, daha önce formasını giydiği Göztepe’de ise sadece 4 maça çıkarken, bu karşılaşmalarda 14 kez kalesinde gol gördü.

MİLLİ FORMAYI ALAMADI

Kenan Piric, Antalyaspor’da ortaya koyduğu performansla Bosna Hersek Milli Takımı’ndaki yerini de kaybetti. Eylül ayında oynanan milli maçların aday kadrosuna davet edilen  Boşnak eldivene bu kez beklediği telefon gelmedi. 30 yaşındaki eldiven, Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Sergej Barbarez tarafından UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta Almanya ve Macaristan ile yapacakları maçların kadrosuna Kenan Piric’i almadı.


ABDULLAH’A ŞANS DOĞABİLİR

Kenan Piric, ortaya koyduğu kötü istatistik sebebiyle formasını da kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldı. Deneyimli eldivenin, milli aranın ardından oynanacak Galatasaray maçında yedek kulübesine girme olasılığı doğdu. Teknik Direktör Alex de Souza’nın sezon başında transfer edilen Abdullah Yiğiter’e eldivenleri teslim edebileceği öne sürüldü.