En iyi başlangıcını yaptı

Sezona büyük yatırımla başlayan ve hedefine şampiyonluğu koyan Serik Belediyespor, tarihin en iyi startını verdi. Son oynadığı karşılaşmada Beyoğlu Yeni Çarşı Spor karşısında 2 puan bırakılsa da Antalya ekibi, en iyi sezon açılışına imza atmayı başardı.

TFF 2. Lig’de büyük bir değişime giderek sezona başlayan Serik Belediyespor, beklentilerin karşılığını veriyor. Antalya ekibi, 7 haftası geride kalan sezonda tarihinin en iyi başlangıcını yaptı. Son oynanan Beyoğlu Yeni Çarşı Spor karşılaşmasında 2 puan kaybedilmesine karşın, Yeşil-Beyazlılar ilk 7 haftalar göz önünde bulundurulduğunda TFF 2. Lig’deki en yüksek puan barajına ulaşmayı başardı.

1 PUAN FARKLA GERİDE BIRAKTI

2020-2021 sezonundan bu yana TFF 2. Lig’de yer alan Yeşil-Beyazlılar, 5’inci sezonunda en yüksek puan barajına ulaştı. 7 maç sonunda 15 puana ulaşan Antalya ekibi, TFF 2. Lig’deki ilk sezonu olan 2020-2021’i tek puanla geçmeyi başardı. O sezon 14 puanı hanesine yazdıran Serik, bu başarısını 1 puan farkla geride bıraktı.

EN KÖTÜ DÖNEMİ

Serik Belediyespor, en kötü dönemini ise geçen sezon geride bıraktı. Ligde kalmayı son haftalarda garantileyen Serik Belediyespor, ilk 7 haftayı 5 puanla geçmişti. Antalya temsilcisi, 2021-2022 sezonunda 9, 2022-2023 sezonunda da 10 puanla ilk 7 haftayı geride bıraktı.

SERİK BELEDİYESPOR SERİ REKORUNU KIRDI

Beyoğlu Yeni Çarşı Spor beraberliğiyle birlikte galibiyet serisine son veren Serik Belediyespor, buna rağmen kazanma rekorunu da kırdı. 4 maç üst üste kazanan Serik, bugüne kadar sadece 2022-2023 sezonunda 3 maçlık galibiyet serisi elde etmişti. Serik, aynı sezon iki kez 3 maçlık seri yakalarken, bu sezon bu rekorunu 4 maça çıkardı.