EN GÜZEL GOLÜ GÜME GİTTİ

Bu sezon Antalyaspor'un ligdeki en golcü ismi olan Fredy Ribeiro, Türkiye Futbol Federasyonu'nun hatasına kurban gitti. Angolalı futbolcunun, "En güzel golüm" dediği Kayserispor'a attığı gol büyük bir hataya imza atılarak takım arkadaşı Sidney Sam'e yazıldı. Bu sebeple sezon boyunca 8 gol atan Fredy'nin gol sayısı 7 olarak kayıtlara geçti.

Süper Lig'de sezon sona ererken, Antalyaspor'un en skorer ismi Fredy Ribeiro oldu. Angolalı futbolcu, sezon boyunca 8 kez rakip fileleri havalandırırken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kayıtlarına ise 7 gol olarak işlendi. Süper Lig'de Fenerbahçe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Sivasspor (2), Hatayspor, Karagümrük ve Göztepe ağlarını sarsan başarılı futbolcunun bu golleri kayıtlara geçerken, sezonun ilk yarısında Kayserispor'a attığı harika gol ise ilginç bir şekilde takım arkadaşı Sidney Sam'e verildi.

SAM POZİSYONDA BİLE YOK

Antalyaspor'un 2-0 üstünlüğüyle tamamlanan mücadelenin 41. dakikasında sağ kanattan Bünyamin Balcı'nın yerden çıkardığı topa gelişine vuran Fredy, ağları havalandıran isim oldu. Ancak bu gol Alman futbolcu Sidney Sam'e yazıldı. Ümit Öztürk'ün yönettiği karşılaşmada hakemden mi, yoksa personel hatasından kaynaklı mı bu hata yapıldı bilinmiyor.

"EN GÜZEL GOLÜM" DEMİŞTİ

Fredy Ribeiro'nun elinden alınan gol, Angolalı futbolcu tarafından Antalyaspor formasıyla attığı en güzel gol olarak nitelendiriliyordu. Geçtiğimiz Ocak ayında Lider Gazete'ye röportaj veren ve Kırmızı-Beyazlı formayla attığı en güzel golü anlatan Fredy, şu ifadeleri kullanmıştı: "Attığım en güzel golü bu sezon Kayserispor'a karşı kaydettim. Gelişine çok güzel vurdum, top da çok iyi yere gitti."