En anlamlı maraton

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) bünyesindeki öğrencilerden Çağıl Seferoğlu (30) ve Fuatcan Bakırlı (28), Antalya'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenecek Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu'nda zihinsel yetersiz çocuklar için koşacak.

Farklı mesafelerdeki koşu katılımı ile bu yıl yaklaşık 10 bin koşucunun katılması beklenen 14'üncü Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu, 3 Mart Pazar günü  koşulacak. Runatolia 10 km koşusu ile birlikte aynı saatte ve aynı parkurda koşulacak olan CorporateChallenge'da ise zihinsel yetersiz çocukları temsilen Çağıl Seferoğlu ve Fuatcan Bakırlı yarışacak.

'BENİM İÇİN ONLAR BİR MELEK'
Çağıl ve Fuatcan'ın uzun süredir öğrencileri olduğunu ve CorporateChallenge'da 10 kilometreyi birlikte koşacaklarını söyleyen ZİÇEV Antalya Şubesi Başkanı Aylin Ayaz Yılmaz, "Organizasyonda emeği geçen insanlar, gerçekten çok duyarlı. Ülkenin farklı etnik ve sosyal grupları tek çatı altında çocuklarımıza yardım etmek için buluşacak, koşacak. Çağıl ve Fuatcan da vakfımızın çok uzun süredir öğrencileri ve benim için onlar bir melek. Hiçbir kötülük düşünmeyen, sadece saf sevgi ile donatılmış bu güzel yavrularımızla birlikte koşacağız 3 Mart'ta. Yüreği iyilikle atan tüm gönüllülerin yanımızda yer almasını arzu ediyorum" açıklamasında bulundu.
Pazar günü koşulacak CorporateChallenge'da, parkurun Konyaaltı'nda yer alan Cam Piramit'ten başlayıp doğuya doğru ilerleyeceği belirtildi.
DHA