Emsa Arçelik Mağazası Hizmete Girdi

Emsa Arçelik Limited Şirketi’nin kurucuları Emrah ve Emre Sarı kardeşler, Antalya'da yeni bir beyaz eşya mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Emrah Sarı, “İlk şubemizi açmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Arçelik’te örnek mağaza olarak yola çıktık ve inşallah bu başlangıcın devamı da gelecek” dedi.

Güneş Mahallesi’nde Emsa Arçelik mağazasının açılışı yapıldı. Şirketin Kurucusu Emrah ve Emre Sarı Kardeşlerin bu heyecanlı gününe Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Makine Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Atmaca, Arçelik Kıdemli Satış Direktörü Benay Bakışkan ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Sarı ve birçok davetli katıldı. Mağazanın açılış kurdelesini katılımcılar hep birlikte kesti.


Açılışın ardından davetliler mağazayı gezdi.  Yeni mağazası ile Antalya halkına kaliteli hizmet sunmayı amaçlah Emrah Sarı, “Antalya’nın ihtiyaçlarına uygun ürünlerle, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı. Mağaza, modern tasarımı ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor.