EMO Antalya’da Ankara’ya çıkarma

Antalya EMO’dan önceki dönem şube başkanlarından İlhan Metin ve İbrahim Koru genel merkez yönetimine seçilirken TMMOB delegeliğine 7 isim seçildi.

Ankara’da gerçekleştirilen TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) 49. Dönem Olağan Genel Kurulu ve Yönetim Kurulu seçimleri sonuçlanarak EMO Antalya şubesinden geçmiş dönemlerde başkanlık yapan İlhan Metin ve İbrahim Koru, yeni yönetim organlarına seçildi.


Mazbatalarını alan EMO yeni yönetim kurulu ve organları, ilk toplantılarını gerçekleştirerek görev dağılımını yapılmasının ardından Antalya’dan Metin, onur kurulu başkanlığına seçilirken ve Koru yönetim kuruluna seçildi. Ayrıca Antalya Şube Başkanı Şaban Tat, Ahmet Aydın, Mesut Yaman, İbrahim Seydan, Niyazi İl, İlhan Metin ve İbrahim Koru TMMOB delegesi oldu. 
Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Tat seçimlerle ilgili yaptığı açıklamasında, “Elektrik Mühendisleri Odası yönetim kurulu ve diğer oda organlarına seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.