EMNİYET BAYRAMA HAZIR

Turizm kenti Antalya’da, Ramazan Bayramı kapsamında tüm trafik tedbirleri alındı. Havadan ve karadan yürütülen denetimlerde, trafik düzeni ve güvenliğine ilişkin kontroller yapılıyor.

İrem GÜNEYBAZ, Mustafa KOZAK

Antalya Emniyet Müdürlüğünce Ramazan Bayramı boyunca vatandaşların emniyetli şekilde seyahat edebilmeleri için il genelinde denetimler yapılıyor. 2022 İçişleri Bakanlığınca yayınlanan tedbirler kapsamında, Antalya’da da güvenlik sıkılaştırıldı. Alınan tedbirleri aktaran Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Önder Kavak, “İçişleri bakanlığımızın 2022 Ramazan Bayramı trafik tedbirleri kapsamında Antalya İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir bayram geçirebilmeleri için tedbirlerimizi ciddi oranda arttırdık. Karayollarında denetim yapan trafik ekibimizin sayısını 3 katına çıkardık. Bunu yanı sıra havadan helikopterle ve dronla denetimlerimizi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“AMACIMIZ CEZA YAZMAK DEĞİL”

Şube Müdürü Kavak, ‘Bayramımız kemerli olsun’ diyerek emniyet kemerinin önemine dikkat çekti. Kavak, bayramlar gibi özel günlerde artırılan tedbirlerin asıl amacının güvenlik odluğunu söyledi. Şube Müdürü Kavak, “Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde bayram geçirebilmeleri için Antalya Emniyetince seferber olmuş durumdayız. Amacımız vatandaşa ceza yazmak değil, onları sevdiklerine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamaktır” dedi.