ELVEDA AKSU MERHABA DÖRTYOL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile Hatay Dörtyol Kaymakamlığı görevine getirilen eski Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı.

Yaklaşık 5 yıl boyunca görev yaptığı Aksu’dan bugün itibarıyla ayrıldığını veda mesajında açıklayan Aydın Ergün, şu ifadelere yer verdi:

“Yaklaşık beş yıldır severek görev yaptığım güzel ilçemiz Aksu’dan bugün itibarıyla ayrılıyorum. 5 yıllık görev sürem boyunca kamu kurum ve kuruluşlarımız başta olmak üzere, ilçemizin gelişip kalkınmasına katkı sağlayan ortak payda da buluştuğumuz herkese öncelikle çok teşekkür ediyorum.  Görev süremiz boyunca; ilçe halkımızın öneri, istek ve talepleri doğrultusunda, kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte yaptığımız tüm hizmetlerin gerçekleşmesinde; ortak akıl, birlikte yönetim ve istişare anlayışını hâkim kılmaya gayret ettik. “Ben değil, biz yaptık” sözünü kendimize düstur edinerek çalıştık. Bu yüzden şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki beş yıl boyunca Aksu’da güzel şeylere vesile olduysak, gönüllerde güzel izler bırakabildiysek bu hepimizin özverisi, hepimizin başarısıdır”

“AKSU’YU HİÇ UNUTMAYACAĞIM”

“Aksulu hemşehrilerimin yakın ilgisini, sevgisini ve saygısını yürekten hissettiğim beş yılı geride bıraktık” diyerek Aksu’ya veda eden Aygün, “Bu süre zarfında; elimizden geldiğince vatandaşlarımızla bir arada olmaya, onların sevinçlerine ortak olmaya, dertlerine çare bulmaya çalıştık. Yaptığımız tüm hizmetlerde devletimizin sıcak ve güler yüzünü göstermeye çalışarak hizmet ürettik. Beş yıl boyunca güzel anılar ve güzel dostluklar biriktirdiğim Aksu’yu hiç unutmayacağım. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarıma, kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve görev sürem boyunca uyum içinde çalıştığımız herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ