ELEMENTÇİLER UYDURDU YİNE!

Avrupa Parlamentosu’nda (AP) Türkiye hakkında hazırlanan 2022 yılı raporu kabul edildi. Türkiye'nin AB'ye katılım sürecinin "mevcut koşullar içinde" yeniden başlatılamayacağı belirtilen raporda, ilişkilerin geleceği için karşılıklı çıkarları kapsayan "paralel ve gerçekçi" bir çerçeve bulmaya yönelik sürecin başlatılması tavsiye edildi. Raporda ayrıca, Türkiye'den, İsveç'in NATO üyeliğini en kısa sürede onaylaması istendi.

Önceki gün birçok haber kanalında ve haber sitelerinde böylesi garabet dolu gerçeklerle bağdaşmayan bir haber okuduk. Haber doğru olmasına doğru da raporu yazanlar muhtemelen bir yerlerinden element uydurma konusunda oldukça uzman.

Çünkü Türkiye’yi bilen, tanıyan hatta ülkemize gelmeden yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizi görenler bile ülkemiz hakkında inanılmaz derecede pozitif düşüncelere sahip olurken  “mevcut koşullar” diye aptalca bir uydurma yapanların sadece nanemollalık yaptığını anlamak için kahin olmaya gerek yok.

Öncelikle “mevcut koşullar”dan kasıt ne? Mesela sizi rahatsız eden durumu çıkıp tüm çıplaklığı ile tüm dünyaya bir anlatsanız.

Siz anlatamazsınız çünkü yalan ve iftiranın asla savunulacak bir tarafı olamaz. Ama isterseniz ben mevcut koşullar derken size birkaç hatırlatma yapayım.

İnsan hakları mesela…

Almanya’da nasıl? Ya Fransa?

PKK terör örgütlerine devlet sarayında yer verenlerin insanlığı da insan hakları da ancak kandildeki mağara farelerinde olduğu kadar olur.

İktidar ve ülke aleyhine eleştirilere ve gösterilere bile tahammül edemeyip oldukça sert tavırlar sergileyen iki yüzlü batı bize geldiği zaman ahkam kesme gayretinde oluyor.

Sarı yeleklilerin eylemlerinde polislerin takındığı tavrı hep beraber izledik. Bir de gezi parkındaki olayları.

Bizim polislerin yaklaşımı ile onları bir kıyaslayın bakalım insanlık kimde var mevcut koşullar kimde daha iyi.

Behey aptallar bizde halkın seçtiği cumhurbaşkanına “diktatör(!)” diyecek kadar demokrasi varken, terör örgütlerinin uzantıları Gazi Mecliste propaganda yaparken, sözüm ona vekil sıfatı taşıyan hilkat garibeleri dünyanın en şerefli ordusuna, kahraman Mehmetçiklerimize dil uzatabilirken sizde bunun kaçta kaçı yapılıyor.

Hadi adamsanız çıkın da bir açıklama yapında görelim diyeceğim de zaten adam olmadığınız için açıklama yapma şansınız da yok.

Bana kalsa en iyisi ne ABD, ne AB, ne Rusya ne de Çin, Her şey Türk’e göre Türk için olmalı.

İnşallah bizim yöneticilerimizde artık şu Avrupa sevdasından bir kurtulur ve tam bağımsız güçlü bir Türk Birliği tam manasıyla kurulmuş olur.