ELEMAN İLANI

2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde, partimiz adına seçimlere katılacak "CUMHURBAŞKANI ADAYI" arayışımız vardır. Bizim partimizde, genel başkanımız Kılıçdaroğlu dahil bu makamı temsil edecek kişiler deşifre olduğundan ve de yapılan anketlerde sayın genel başkanımızın yüzde 5,5 oy alabildiği görüldüğünden, bu ilanı verme zarureti hasıl olmuştur.

İşin tanımı ve başvuru şartları;

-İş zor değildir. Şimdiki Cumhurbaşkanı gibi günlük birkaç saat uyku ile yedi gün yirmi dört çalışmasına gerek yoktur. Sabah dokuz gibi işe gelip akşam üzere saat on yedi gibi iş yerinden ayrılacaktır. İşe gelip giderken basını çağırıp, kırmızı ışıkta duruyormuş gibi poz verecektir.

-Hafta sonları tatilidir. Ancak; bazı hafta sonları yine basını çağırarak markete gidecek, eline market arabasını alacak, alışverişini kendisi yapıyormuş gibi pozlar verecektir.

-Memleket meselelerine asla kafa yormayacak, üst akıl tarafından kendisine verilen talimatları harfiyen uygulayacak, ‘’Davul bende, tokmak niye Kılıçdaroğlu’nda, Akşener’de, Kışanak’ta’’ diye sorgulamayacaktır.

-Cezaevlerinde bulunan ve kendisine verilecek liste dahilinde başta; Selahattin Demirtaş olmak üzere PKK’nın önde gelen militanlarını, FETÖ’nün önde gelen militanlarını, DHKP/C’nin önde gelen militanlarını affedecek, cezaevlerinden salıverilmesini sağlayacaktır. Bu işlemin ardından, Selahattin Demirtaş’ı cumhurbaşkanı yardımcısı, içişleri bakanı veya milli savunma bakanı yapacaktır.

-Cezaevinden salıverilen bu kişiler devletine dava açacak, milyonlarca lira tazminat ödenmesine hükmedilecek, bu hükümler karşısında ses çıkarmayacaktır.

-Milli bayramlarda smokin giyecek, milli bayramlarımızı kutlamamızı sağlayan şehitlerimize en büyük saygısızlığı yapacak, eşi ile birlikte içki kadehi kaldıracaktır.

-Başı örtülü bayanlara kin ve nefretle bakacak, kamuda çalışan tüm başörtülülerin işine son verecek, hatta kendisine göre kamusal alanlar çizip, hastaneye tedavi olmak için gelen seksen yaşındaki ninemizin bile başını açmadan hastane bahçesine dahi alınmamasını sağlayacaktır.

-Çok sıkıştığı zamanda da; Ulu önder Atatürk’ten, laiklikten, çağdaşlıktan bahsedecektir.

-Başvuran adaylar arasında yalan söyleme konusunda uzmanlaşmış, kendi söylediği yalana bile inananlara öncelik verilecektir. Hatta ‘’Mitomani’’ raporu ibraz eden ilk tercih sebebidir.

-Daha birçok detay vardır. Kamuoyunun tepkisini çekmemek için bu detaylar yüz yüze görüşülecektir. (PKK ya selam durup, ülkücüleri kandırma, muhafazakarlara el sallayıp, LGPT’liler ile sarmaş dolaş olma, dışarıda ki dostlarımızı üzmeme vs. gibi)

Müracaat; CHP genel merkezi.

FAZLA MI İRONİK OLDU?

İronik filan olmadı arkadaşlar. CHP’nin içerisinde bulunduğu durum tam da bu. Fazlası var eksiği yok.