EL KAABİ İÇİN HATAY DEVREDE

Ayoub El Kaabi'nin transferini bitirmek için tüm şartlarını zorlayan Antalyaspor, istediği sonuca ulaşamadı. Kırmızı-Beyazlılar, aradaki ücret farkını kıramazken, transferde fiyat yükselten Hatayspor öne geçti. Akrep, bu gelişmeler üzerine listesindeki alternatif isimleri de yeniden gündeme aldı.

Golcü arayışında tüm şartlarını zorlayan Antalyaspor, uzun süredir görüşme halinde olduğu Wydad Casablanca'nın Faslı futbolcusu Ayoub El Kaabi'den istediği karşılığı alamadı. Bonservisi elinde bulunan 28 yaşındaki futbolcunun transferi için bütçesini zorlayan Akrep, golcü futbolcunun istediği ücrette indirime yanaşmaması üzerine transferi rafa kaldırdı.

HATAY ÖNE GEÇTİ

Menajeri aracılığıyla Hatayspor'la da görüşme yapan Faslı futbolcu, Akdeniz ekibinin ücret yükseltmesiyle birlikte yönünü değiştirdi. Antalyaspor'un teklif ettiği ücrette sabit kalması nedeniyle Hatayspor'a olumlu karşılık veren golcü futbolcunun, bir sürpriz olmaması halinde imzayı atması bekleniyor.

YENİDEN MAME THIAM

Antalyaspor'un bir kulağı da uzun süredir transfer listesinde yer alan Mame Thiam'da. Senegalli golcünün Antalyaspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, aradaki tek sorun olarak Fenerbahçe'nin talep ettiği yüksek bonservis bedeli oldu. Sarı-Lacivertlilerin bonservis istediğinden geri adım atmaması halinde Thiam transferinin de gerçekleşmesi mümkün olmayacak.

BAŞKA ALTERNATİFLER VAR

Kırmızı-Beyazlıların alternatifi Mame Thiam'la da sınırlı değil. Fransa ve İngiltere'den birkaç futbolcu ile temas halinde olan Antalyaspor'un, kısa zaman içerisinde golcü transferini açıklamak için yoğun mesai harcıyor.