EKSİKLER YENİLGİYİ GETİRDİ

Bülent Korkmaz önderliğinde Süper Lig'de yoluna yenilgisiz devam eden temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor eksik kadro ile çıktığı maçta ilk yenilgisini aldı.

Maç ve takım hakkında söylenecek tek şey eksikler çok fazla olduğu için her zaman çıkan standart kadro yoktu. Bülent Hoca da bildiğimiz üzere aynı kadro ile belli bir sistemle oynamayı tercih ediyor. Bu sistem ve kadro bozulunca yenilgi de kaçınılmaz oldu. Sahada hiç bir varlık gösteremeyen bir takım olmasının sebebi de yüzde yüz buydu.

Bu iyi mi kötü mü tartışılır. Bana göre diğer oyuncularında zaman zaman kadroya alınması ve böyle anlar için hazır tutulması gerekiyordu. Fer, Novais ve Wilson gibi isimler bu kadar eksiğe rağmen kadroya giremiyorsa takımda durmalarının da bir mantığı yok.

Davidson, Fatih, Diedhou ve Borja bu takımın en kilit noktalarıydı. Bunlara rağmen direkten dönen top ve 13 şutta golü bulamassan zaten yenilirsin. Bu yenilgi taraftarı ve takımı olumsuz etkilemez çünkü yenilgi sebepleri çok net. Alanyaspor forması giyen, ödemeleri gününe gününe yapılan, taraftar baskısı olmayan ve güzel bir şehirde yaşayan futbolculardan kendisini geliştirmeyen ve kadroya giremeyen, girince de böyle mağlubiyete sebep olan isimler  unutmasınlar; Bu şehir sizlere fazla müsamaha göstermez. Biz yaşamaya çalışan bir takımız ve sokağa atılacak 1 Lira'mız bile yok. Haftaya Beşiktaş maçı öncesi bir değerlendirme de bulunacağım. Hafta içi köşeyi takip ederseniz bu iş kazası ve önümüzdeki maçla ilgili ayrıntılı konuşalım.