EKSİ YAZAR

Antalyaspor, Hatayspor hezimetinin ardından öne çıkarılan savunma futbolunun aksine bu kez daha fazla hücumu düşünen bir oyun anlayışıyla maça başladı. Henüz 3. dakikada da Hakan Özmert, şut çekmek yerine bomboş pozisyondaki Orgill'e topu aktarsa o anda Kırmızı-Beyazlılar öne geçebilirdi. Yine de öne geçmesi çok uzun sürmedi. Bu sezonun en büyük hayal kırıklığı olabilecek 5 .dakikada Orgill öylesine bir gol attı ki geçmişi bir anda silip attı. Topu kontrolü ve ustalıkla köşeye yarım voleyle topu göndermesi jeneriklere malzeme olacak cinstendi.

Golün erken gelmesiyle birlikte oyunun kontrolünü elinde tutmaya devam eden Akrep'te 7 dakika sonra yine Orgill sahneye çıktı, ancak bu kez kaleyi şaşırdı. Haftalardır gole hasret olan Orgill'in kendi kalesine attığı gol, kağıt üzerinde kendi hatası olarak görülse de bu gol direkt Boffin'e yazar. Son haftaların formda ismi Boffin, boşa çıkarak öylesine büyük bir hata yaptı ki Orgill'e çarpan topun adresi Antalyaspor ağları oldu.

Gelen eşitlik sayısının ardından topla daha fazla oynayan taraf konuk takım oldu. Erken gelen golden midir bilinmez, Antalyaspor yine haftalardır ortaya koyduğu oyun anlayışına birden geri dönerek rakibi beklemeye başladı.

İkinci yarıda da işler çok değişmedi. Topu rakibine bırakan Antalyaspor, hızlı hücum ve uzun toplarla pozisyon aradı.

Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran Antalyaspor'da bugüne kadar ortaya koyulan performans alkış aldı. Olması gereken de buydu. Ancak bu kez Kırmızı-Beyazlıların hanesine artı yazamıyorum. Puan açısından rahatlamış ve kendisi gibi zorda olmayan, kadro olarak ütünlüğü bulunmayan bir takıma karşı daha cesur oynanabilirdi. Ersun Yanal'a Hatayspor maçından sonra verebileceğim ilk eksi puan olarak bu karşılaşmayı gösterebilirim.