Eğlence mekanları yılbaşına hazırlanıyor

Yılın 12 ayı dolu dizgin eğlencenin yaşandığı Antalya, yılbaşı eğlencesine hazırlanıyor. Birbirinden güzel programlar hazırlayan işletmeler yeni yıla kentin sevilen şarkıcılarıyla girecek

Yılın 12 ayı dolu dizgin eğlencenin yaşandığı Antalya, yılbaşı eğlencesine hazırlanıyor. Birbirinden güzel programlar hazırlayan işletmeler yeni yıla kentin sevilen şarkıcılarıyla girecek
 
Antalya'daki eğlence merkezleri yılbaşı gecesine özel hazırlıklarını sürdürüyor. Yılbaşı gecesi sanatçıların performanslarını sergileyeceği eğlence mekanlarında, eğlence konserlerle sınırlı kalmayacak. Oryantal şovların yanı sıra animasyon ve dans gösterileri, canlı DJ performanslarıyla konuklara keyifli bir gece yaşatılacak.
 
Soho’da Erkan Güleryüz
Kentin popüler eğlence kulüplerinden SoHo Live Erkan Güleryüz ile yeni yılı karşılayacak. Tepeden tırnağa yılbaşı süslemeleriyle farklı bir havaya bürünen işletmenin hemen yanındaki SoHo Club da ise canlı DJ performans ve dans gösterileri gerçekleştirilecek. Hem kulağa hem de göze hitap edecek SoHo'nun gecesinde yeni yıla girilmesiyle konfeti şov gerçekleştirilecek.
 
Elnur gece yarısı Rice Live’de
Yılbaşı gecesi Crowne Plaza Otel'de sahneye çıkacak olan Elnur, gece yarısından itibaren Rice Live sahnesini devralacak. Yeni yılın ilk saatlerini Rice Live'de Elnur'un şarkılarıyla geçirmek isteyenler rezervasyonlarını yaptırmaya başladı. Antalya gecelerinin sevilen sesi Murat Tekyıldız ise Paşa Lara'da hayranlarıyla buluşuyor. Gerek şarkıları gerekse esprili ve sempatik tavrıyla Antalya gecelerinde marka haline gelen Tekyıldız'a vokali ve orkestrası eşlik edecek.
 
 Antalya’nın Huysuz’u Haylass’da
Lara bölgesinin popüler eğlence kulübü Haylass'da ise Erdinç sahneye çıkıyor. 'Antalya'nın huysuzu' lakaplı Erdinç, şarkıları ve sesiyle olduğu kadar sahne şovlarıyla yılbaşı gecesine renk katacak. Arabesk müziğin Antalya'daki kralı Can Afacan ise 242'de sahneye çıkıyor. Geniş müzik repertuarıyla ilgi çeken Afacan, yeni yıla romantik ve duygusal şarkılarla girmek isteyenlere ev sahipliği yapacak.
 
İrem Derici Podyum’a çıkabilir
Podyum Antalya gece kulübü yönetimi ise İrem Derici ile görüşmelerini sürdürüyor. Kısa süre içinde netleşecek program oryantal ve dans gösterileriyle renklenecek. Jolly Joker müdavimleri yeni yıla Gökhan Türkmen, Aslı Demirer konseriyle girecek. Günler öncesinden satışa çıkan konser biletleri ise kapış kapış satılıyor. Savaş Ulubay ve Işıl Günay ise Paşa Cafe'de, Arzu Turalı ise Talya Alaturka Restaurant'da sahneye çıkacak.