Eğitime can suyu

Antalya’nın en büyük su firmalarından Ceylan Yatırım A.Ş Ceysu Doğal Kaynak Suyu Fabrikası (CEYSU),eğitime katkı vermeye devam ediyor. CEYSU, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bahtılı Hasan Fatma Çavlı Orta Okuluna malzeme bağışında bulundu.

Antalya’nın öncü firmalarından CEYSU öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim almaları ve eğitimde fırsat eşitsizliklerinin giderilmesi amacıyla katkılarını sürdürüyor. CEYSU, Bahtılı Hasan Fatma Çavlı Orta Okuluna 3 adet klima 1 adet bilgisayar 1 adet fotokopi cihazı ve diğer donatım malzemesi desteği verdi.


Bahtılı Hasan Fatma Çavlı Ota Okulu Müdürü Hakan Marmara , "Eğitim yuvamıza her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Ceysu Doğal Kaynak Suyu Fabrikasına, çok değerli Müdürü sayın İsa Kurt ve ekibine eğitim ve öğretime katkıları sebebiyle okul Yönetimi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımızı sunarız" dedi.


Ceysu Doğal Kaynak Suyu (CEYSU) sahibi Şükrü Ceylan ve ailesine teşekkür eden Marmara, “Yapılan yardımların okulumuzun eğitimine bir can suyu olmasını başka yapılacak hayırlar içinde teşvik olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.