EDEP’YAHU!

Her zaman ‘’İsrail terör devletidir’’ diyebilen, haritalı görsellerle İsrail’in, Filistin toraklarını nasıl gasp ettiğini dünyaya anlatmaya çalışan tek lider belki de sayın Erdoğan’dır.

Buna rağmen Akşener, Sayın Cumhurbaşkanımızı, bebek katili Netenyahu’ya benzetti! Akşener’in bu benzetmesine ben pek de şaşırmadım. Öyle ya; Selahattin Demirtaş’a kahvaltı ısmarlamayı düşünen, HDP ile ittifak kuran birisinden daha ne beklenebilir ki?

Sakın kimse bana HDP Millet İttifakın'da yok demesin! Altı ay kadar önce Kobani olayları nedeniyle HDP'lilere yapılan operasyon sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu "Bu operasyonların amacı Millet İttifakı'nı bozmak içindir’’ demişti.

Keza aynı Kılıçdaroğlu HDP'li Gergeroğlu’nun milletvekilliği düşürülünce de yine aynı açıklamayı yapmıştı. CHP'li Dursun Çiçek ve Gürsel Tekin de HDP'ye bakanlık vaat etti. Akşener bu açıklamaların hiç birisine cevap vermedi… Veremedi.

Hatta HDP'li Fatma Kurtulan, İYİ Partililerin gözünün içine baka baka ‘’O koltuklarda bizim sayemizde oturuyorsunuz’’ dediğinde bile Akşener başta olmak üzere, hiçbir İYİ Partilinin gıkı çıkmadı… Çıkamadı…

Akşener’i Rize gezisinde gittiği ilçelerde halkımız protesto etti.  Protesto sonrası CHP ve İYİ Parti bu yaşananların protesto değil, provokasyon olduğunu açıklayarak işin içinden sıyrıldıklarını zannediyorlar. Akşener, kendisini protesto eden kadına ‘’Hah hah haayyy… Yalan söylüyorsun, seni Allah’a havale ediyorum’’ şeklinde gayri ciddi cevap vererek; halkın aklı ile alay etti, küçük gördü.

Halk kendisi ile alay eden, ciddiye almayan siyasetçileri görüyor, biliyor. Bu halk, Protestoyu da, provokasyonu da ayırabilecek zekaya sahiptir.

Meral hanım illaki birisini Netanyahu’ya benzetecekse, önce aynaya bakmalıdır. Çünkü, hepi topu yaklaşık 8 ay kadar içişleri bankalığı yaptı ve bakanlığı döneminde 800'e yakın askerimizi, polisimizi, sivil vatandaşlarımızı, bebeklerimizi kahvaltıya beklediği Selahattin’in yol arkadaşı olan PKK'lı teröristler şehit etti. Bu şehadetler olurken de, PKK'ya bakanlık vaat eden Dursun Çiçek de orduda subaydı.

İNGİLİZ OYUNLARI!

Malumunuz tarih İngiliz oyunları ile doludur. Bazı kaynaklara göre bu oyunlardan bir tanesi de Çanakkale savaşında yaşanmıştır. İngilizler, Çanakkale savaşında Hintli Müslümanları Çanakkale’ye getirerek hilafeti savunmak için Osmanlı’nın yanında savaşacağız der ve tam aksine Osmanlı’ya karşı savaştırır. Ta ki; Hintli müslümanlar karşı (Osmanlı) cepheden ezan sesini duyuncaya kadar… Ezan sesini duyan Hintliler kandırıldıklarını ve aslında Osmanlı’ya karşı savaştıklarını anlarlar ve saf değiştirerek Osmanlı cephesine geçip İngilizlere karşı savaşmaya başlarlar.

SAFINI BELİRLE

Gelelim günümüze... Kendisini gerçekten milliyetçi, vatansever olarak görüp sağ el parmakları ile bozkurt işareti yapan kardeşim; ezan sesinin nereden geldiğini duy! Gör artık!.. İhanet çemberinin dışına çık. Safını belirle! Halen devam eden İngiliz oyunlarının piyonu olma!..