Ece Gürsel’in annesi şaşırttı
Manken ve şarkıcı Ece Gürsel, aktif olduğu sosyal medya hesabından bu defa annesiyle çektirdiği fotoğrafı yayınladı.

Manken ve şarkıcı Ece Gürsel, aktif olduğu sosyal medya hesabından bu defa annesiyle çektirdiği fotoğrafı yayınladı.
Bir dönemin en popüler isimlerinden manken ve sunucu Ece
Gürsel, artık yaptığı cesur paylaşımlar ve özel hayatıyla gündeme geliyor.
"ANNEM VE
BEN"
Paylaşımları dikkat çeken Gürsel, bu kez Instagram
hesabından annesiyle olan pozunu "Annem ve ben… Maşallah diyelim güzel
anneme" notuyla paylaştı.
Annesinin güzelliği dikkat çekerken söz konusu paylaşımla
ilgili mankenin takipçilerinden yorum yağdı.
Antalya, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Future Fashion Faces World yarışmasına ev sahipliği yaptı. Etkinlikte 14 ülkeden 35 profesyonel model podyuma çıktı. Fashion Faces World’ün bu yılki birincisi ise Bosna Hersekli model Leonarda Tomic oldu.
Antalya iş dünyasının tanınmış isimlerinden Uğur Çelik ile İrem Şahin, düzenlenen rüya gibi bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Çift, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende dünya evine girdi.
“Kahtalı Mıçe” olarak tanınan ses sanatçısı Mustafa Kahtalı, Antalya'da 74 yaşında yaşamını yitirdi.
Şarkıcı Latif Doğan, Antalya'daki Adıyamanlı hemşehrilerini ziyaret etti.
İngiltere'nin başkenti Londra'da kaza geçiren Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Hülya Koçyiğit, 2 saat boyunca ambulans bekledi. Koçyiğit, “Türkiye'deki sağlık sisteminin ne kadar iyi olduğunu bir kez daha yaşayarak gördüm. Yattığım yerde tam 2 saat ambulansın gelmesini bekledim” ifadelerini kullandı.
Lider Medya Grubunun Haber Koordinatörü İbrahim Okumamış dede olmanın sevincini yaşadı. Okumamış’ın kızı Hilal Akkaya bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Antalya Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni ve Mehmet Özgür bir filime daha adını yazdırdı.
TRT Haber Antalya muhabirlerinden Furkan Yazıcı, öğretmen Meltem Eroğlu ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımını attı. Çiftin nişan yüzüğünü AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş kesti.
Tedavi gördüğü hastanede vefat eden ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusu Ferdi Tayfur'un cenaze törenine ilişkin detaylar belli oldu.
Antalya’da tedavisi süren Ferdi Tayfur’dan sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Doktoruna teşekkür eden Tayfur, “Ben çok iyiyim” diye konuştu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz