Durmuş Kaan Şahin'den mahalle ziyaretleri

Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlar tarafından büyük teveccühle karşılanan Aksu Belediye Başkan adayı, vatandaşların taleplerini ve beklentilerini dinliyor.

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına hafta sonu da ara vermeden devam eden Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.


Aksu'nun 35 mahallesinde hız kesmeden ziyaretlerine devam eden Durmuş Kaan Şahin'e AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, MHP İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik ediyor. 


Mahalle buluşmalarına Macun Mahallesinden başlayan Durmuş Kaan Şahin ve beraberindekiler, daha sonra sırasıyla Güzelyurt, Topallı, Karaöz, Kötekli mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Durmuş Kaan Şahin, vatandaşların isteklerini tek tek not aldı. 



 “ÇOK GÜZEL PROJELERİ İLÇEMİZLE BULUŞTURACAĞIZ”

Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde mahallelerin eksiklikleri ve ihtiyaçları hakkında  vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Aksu’yu adım adım gezdiklerini anlatan Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin, "Mahallelerde hem muhtarlarımızla, hem vatandaşlarımızla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz. Çözümü için projlerimizi oluşturduk. Önümüzdeki hafta proje kitapçığımız bitmiş olacak. Dersimizi iyi çalışarak bu yola çıktık. Amacımız gayemiz Aksumuza hizmet etmek, vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve sorunsuz bir hayat yaşamalarını sağlamaktır. Belediye başkanlığı ateşten bir gömlektir. Makam veya koltuk sevdasıyla inanıp çıkmadık yolumuza sorumluluk almak için var gücümüzle çalışıyoruz. Aksumuzda sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Bunun yanında Aksumuzu Antalya'nın incisi haline getirmek için gece gündüz çalışacağız. Aksu gelişime açık bir ilçe iktidarın gücü olmadan bu gelişim tam anlamıyla tamamlanmış olmaz. Bugün iktidar partisinden aday olmamış olsam bu sorumluluğun altına asla girmezdim. Cumhurbaşkanımız hem Antalya'mıza hemde Aksumuza ayrı bir önem veriyor. Sizlerin teveccühü ile 31 Mart Seçimlerinde sandıkları patlatıp Türkiye rekoru kırarsak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bunu bizzat kendim ileteceğim. Önümüzdeki 5 yılda inşallah çok güzel projeleri ilçemizle buluşturacağız. Aksu'ya dair hayallerim çok fazla. Bunu yapacak güçte bizde var” diye konuştu.

HABER MERKEZİ