DURDURULAMIYOR

Antalyaspor’da sezonun ikinci yarısının en büyük çıkış yakalayan isimleri arasında yerini alan Haji Wright, Antalya derbisini de boş geçmedi. ABD Milli Takımı ile Dünya Kupası kadrosuna çağrılması gündemde olan genç golcü, derbideki açılış golünün sahibi olarak son 5 maçta 5. golüne imza koyarak dikkat çekti.

SADIK ÇETİN SADAK

Antalyaspor’un sezonun ikinci yarısında yaşadığı çıkışta en büyük pay sahiplerinden birisi olan Haji Wright, Antalya derbisinin de kahramanlarından birisi oldu. ABD’li futbolcu, 17. dakikada takımını 1-0 öne geçiren isim olurken, oynadığı son 5 maçtaki 5. golüne imza atarak dikkatleri üzerine çekti. Son 5 haftada 1 de asist yaparak 6 gole direkt katkı koyan Haji Wright, Alanya filelerini havalandırarak Süper Lig’deki gol sayısını da 10’a çıkarmayı başardı. Başarılı futbolcunun Türkiye Kupası’nda da bir golü bulunuyor. 

15 PUANA KATKI KOYDU

Haji Wright attığı gollerle takımının topladığı puanlara da direkt katkı sağlıyor. Alanyaspor karşısında açılış golünü atarak 3 puana katkı koyan 24 yaşındaki golcü, bu sezon 3-1 kazanılan Rizespor maçında 3 gol, 1-0 kazanılan Başakşehir maçında 1 gol, 2-1 galip gelinen Altay maçlarında 1 gol ve 1 asist ve son olarak 4-1 galip gelinen Hatayspor karşılaşmasında 2 gol üreten üreten Haji Wright, takımının çıkışına önemli bir katkı sağladı.

BAY ASİST ADRIANO

Haji Wright’ın yükselen performansına direkt etki eden Luiz Adriano, asistleriyle takımının kazanmasına yardımcı oldu. Haji Wright ve Gökdeniz Bayrakdar’ın gollerinin pasını veren isim olan Brezilyalı futbolcu, bu sezonki asist sayısını 3’e çıkardı.