DÜDÜĞÜ ALINDI!
Galatasaray - Antalyaspor maçındaki hakem kararları tartışılmaya devam edilirken, ortaya büyük bir iddia atıldı. VAR'da görevli olan Atilla Karaoğlan'ın performansı sebebiyle atandığı maçtan geri alındığı ifade edildi

Galatasaray - Antalyaspor maçındaki hakem kararları tartışılmaya devam edilirken, ortaya büyük bir iddia atıldı. VAR'da görevli olan Atilla Karaoğlan'ın performansı sebebiyle atandığı maçtan geri alındığı ifade edildi
Galatasaray - Antalyaspor mücadelesinde verilen kararlarla dikkat çeken hakem Abdulkadir Bitigen ve VAR'da görevli Atilla Karaoğlan, futbol kamuoyunun büyük tepkisini çekti. Maç boyunca ortaya koydukları performansla Kırmızı-Beyazlıların aleyhine kararlar alan ikiliden VAR'da görevli olan Atilla Karaoğlan'ın kızağa çekildiği iddia edildi.Karaoğlan’ın performanslarını yeterli bulmayan MHK, Süper Lig’in 17. haftasındaki Gaziantep FK – Ankaragücü karşılaşmalarında görev alması gereken düğünü geri aldığı gündeme geldi.
MARCAO UYARISI GELMELİYDİ
Maç içerisinde ortaya koyduğu perfomansla tepki çeken Karaoğlan'ın en çok eleştiri aldığı pozizyon, Marcao ile Gökdeniz Bayrakdar arasında yaşandı. Marcao’nun yaptığı sert faul sonrası kırmızı kart görmemesi büyük eleştiri almıştı.
ARDA TURAN VE ÖMER BAYRAM
Galatasaray maçının tartışmalı bir diğer pozisyonlarının kahramanları ise Ömer Bayram ve Arda Turan oldu. Maçın henüz 1. dakikasında Ömer Bayram'ın, Kudryashov'a attığı dirsek ve mücadelenin son dakikalarında Arda Turan'ın dördüncü hakeme kafasıyla vurması gözden kaçan ve tepki alan diğer anlar olarak hatırlandı.
HABER MERKEZİ
Antalyaspor’un elde ettiği son 3 galibiyeti getiren golleri kaydeden Adolfo Gaich, Samsunspor karşısında önemli bir zafer elde ettiklerini söyledi.
Sezona beklentilerin uzağında başlamasına karşın son haftalarda ortaya koyduğu performansla öne çıkan Soner Dikmen, Antalyaspor’da kariyer sezonunu yaşıyor. Süper Lig’de 6’ncı sezonunu geçiren 31 yaşındaki futbolcu, en skorer dönemini yaşıyor.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, “Golden sonra da oyuncularımız pozisyonlarından çıkmaya başladılar. Çünkü gol atma isteğiyle daha fazla ileri getirip oyun planından çıktılar. Bu sırada Bodrum daha fazla kontratak şansı buldu. Ama oyuncularımız ne kadar istediyse de golü atamadık” dedi.
Son 4 maçını kaybeden Alanyaspor, sezonun en kritik maçında düşme hattındaki Bodrum FK’yi ağırladı. Rakibine 1-0 ile boyun eğen Turuncu-Yeşilliler, üst üste 5’inci yenilgisini alarak düşme hattına yerleşti.
65 farklı ülkeden, bin 800'ü yabancı olmak üzere yaklaşık 10 bin sporcunun katılım sağladığı 20. Uluslararası Runtalya Maratonu, Antalya'da başladı.
Antalyaspor’un aldığı son 2 galibiyette sonradan oyuna girerek 3 puanı getiren isim olan Adolfo Gaich, Samsunspor’un kilidini de çözen isim oldu. 64’te oyuna giren Arjantinli, 85’te attığı golle skoru 2-1’e getirdi ve 3 puanı Antalyaspor’un hanesine yazdırdı.
Antalya derbisini kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir virajı aşan Antalyaspor, bu sezon Samsunspor karşısında 3 puan arayacak. Evinde oynadığı son 2 maçı kazanan Akrep, 3 sene sonra 3’te 3 yapmak için mücadele verecek.
Antalyaspor’da Seçkin Özdil’in görevine son verilmesinin ardından sessiz sedasız göreve gelen Sportif Direktör Özden Töraydın, kasım ayında attığı imzanın ardından takımla ilgili ilk kez konuştu.
Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un teknik direktörü Joao Pereira, 6 Nisan Pazar günü Sipay Bodrum FK ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Rakibin yapacağı her şeye hazır olup, bu maçı kazanacağız.” dedi.
Antalyaspor Kulübü’nün Kurucu Başkanı Merhum Atilla Vehbi Konuk, vefatının 16. yıldönümünde Andızlı Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene, Konuk’un eşi Aysel Konuk, kızı Nadire Konuk Akıncıoğlu, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve kulüp yöneticileri katıldı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz