DÜDÜĞÜ ALINDI!

Galatasaray - Antalyaspor maçındaki hakem kararları tartışılmaya devam edilirken, ortaya büyük bir iddia atıldı. VAR'da görevli olan Atilla Karaoğlan'ın performansı sebebiyle atandığı maçtan geri alındığı ifade edildi

Galatasaray - Antalyaspor mücadelesinde verilen kararlarla dikkat çeken hakem Abdulkadir Bitigen ve VAR'da görevli Atilla Karaoğlan, futbol kamuoyunun büyük tepkisini çekti. Maç boyunca ortaya koydukları performansla Kırmızı-Beyazlıların aleyhine kararlar alan ikiliden VAR'da görevli olan Atilla Karaoğlan'ın kızağa çekildiği iddia edildi.Karaoğlan’ın performanslarını yeterli bulmayan MHK,  Süper Lig’in 17. haftasındaki Gaziantep FK – Ankaragücü karşılaşmalarında görev alması gereken düğünü geri aldığı gündeme geldi.

MARCAO UYARISI GELMELİYDİ

Maç içerisinde ortaya koyduğu perfomansla tepki çeken Karaoğlan'ın en çok eleştiri aldığı pozizyon, Marcao ile Gökdeniz Bayrakdar arasında yaşandı. Marcao’nun yaptığı sert faul sonrası kırmızı kart görmemesi büyük eleştiri almıştı.

ARDA TURAN VE ÖMER BAYRAM

Galatasaray maçının tartışmalı bir diğer pozisyonlarının kahramanları ise Ömer Bayram ve Arda Turan oldu. Maçın henüz 1. dakikasında Ömer Bayram'ın, Kudryashov'a attığı dirsek ve mücadelenin son dakikalarında Arda Turan'ın dördüncü hakeme kafasıyla vurması gözden kaçan ve tepki alan diğer anlar olarak hatırlandı.

 HABER MERKEZİ