DROLE'DEN İDDİALI SÖZLER

2016-2017 sezonunda başlayan Antalyaspor macerasına son veren Jean Armel Drole, gelecek adına iddialı açıklamalarda bulundu. Kırmızı-Beyazlılarla tamamdığı sözleşmesinin ardından yollarını ayıran Fildişi Sahilli futbolcu, gelecek adına umutlu konuştu.

Antalyaspor'da yer aldığı 4 yıl için olumlu ya da olumsuz bir çıkarımının olmadığını ifade eden 24 yaşındaki futbolcu, "Ne yazık ki, iyi giderken ve iyi giderken, büyümemi durduran sakatlıklar yaşadım. Ocak ayından beri iyiydim. Oynamamam teknik bir seçimdi, ayrıca sözleşmemin sona ermesi ve sözleşmenin yenilenmesi için bir anlaşma olmamasıyla bağlantılıydı" dedi.

"BAŞARISIZ OLMAYACAĞIM"

Antalyaspor'da birçok yıldız futbolcuyla çalışma fırsatı bulduğuna vurgu yapan Drole, "Harika oyuncularla oynamak gelişiminde bana yardımcı oldu. Kendimi yönetmeyi, zorluklarda bile büyümeyi öğrendim. Bir sonraki kulüpte başarısız olmayacağımı ve iyi olduğumu biliyorum, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hoş bir sürpriz olacak. İtalya'dan, daha genel olarak Avrupa'dan ve önemli liglerden yeniden başlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ